Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.2006, 20:21
srdr44
Ey iman ettiğini iddia edenler … !

srdr44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 1
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen
Mesajı göster
Evvela Türk birligi diyorum..

(Ayrica Türkler samanist falan degildi, asla olmamistir. Göktürklerden bu yana Tengri´ye yani Tanri´ya, tek gök Tanrisina inanmislardir. Bir kac cadirdan ibaret kücük gurublarin samanist olmus olmasi Türk Tarihi ve Türk dini olarak gösterilemez..)

Türkün türkden ba$ka dostu yoktur!... dedil mi... gördük gecen hafta kazakistan da... kazaklar türk i$cileri linc ettiler... ankara muharebesi bilirmisin karde$... hani osmanlîya en büyük zararî veren mogolarîn ba$bagu timurlenk (aksak timur) türklerin padi$ahînî (bayezid) sava$ sonrasî esir etmi$ti ve koca imparatorluk tahtsîz kalmî$tî...

türkler bir gök tanrîsîna ve bir de yer tanrîsîna inanîrdî... ister buna samanist densin ister ba$ka bir $ey densin... bu bir $irk idi...

güzel karde$im lütfen saptîrmayalîm... sen bunlarî kimden dinledim bilmiyorum ama Rabbine dua et ve dogru tarihi ögrenmek iste bence:

Necip Fazîl:
inanmîyorum bana ögretilen tarihe... demi$ ya ne güzel demi$. Rabbim ona rahmet etsin...

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
~
İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
srdr44 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla