Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.11.2006, 14:39
HASGIZ
Beni benden et ama SENden etme ALLAHim!

HASGIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 35
8 Teşekkür 6 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız HiraNur
Mesajı göster
pkkli arkadaslarinmi olmustu

evet... 13-14 yaslarimda tanismistik... turkiyede diyarbakirdan aksaraya goc etmisler... annesi turkce konusamiyordu.. ama pkkya da karsi birisiydi... arkadaslarin babasi hollandaya geldiginde kurtlere takimis sonra pkkya karismis... sonra ailesini karistirmis.. kardesleri oldurulmus daglarda askerlerimiz tarafindan... varsa yoksa pkk/ kurtluk/ apo aski...
kizlarini ve oglunu kapmlara yolladi adam.... egitim aldilar.. bilgilendirildiler guya.. turkiye aleyhinde atip tutarak "kurtleri eziyo Turkiye, Kurtleri insan yerine koymuyolar" diyerek beyinlerini yikamislar kizlarin... uc senelik arkadasliktan sonra kizlarla araya actik... fikirlerimiz catismaya basladi.... benim GAZI bi ABIM var... onlarin (kendilerine gore) sehit bi amcalari...insan an geliyo kin besliyo.. birbirimizi daha fazla kirmadan muhabbeti keselim dedik... ama cok INSANlar...gercekten birileri tarafindan etki altinda birakilmis olmasalar, durustluk ve mertlik onlar icin cok onemli...
ama elhamdulillah kurtuldular artik... simdi babasindan abisine, annesine kadar dine donus yapip, namazlarina basladilar... ne kadar buyuk bi yanlisa suruklenmisiz, omrumuze kendimize yazik etmisiz diye pisman oldular cok sukur...
Cenab i Hakk yapilan hatalari, islenen gunahlari affetsin, Ibadetlerimizi kabul buyursun insaallah...(amin)