| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız HASGIZ | | | | |
| cok guzel bir yazi ama magarada yazmasi bana mantikli gelmedi. bunu yazan arkadas magaraya gitmistemi yaziyi okumus merak ettim?  mantikli olmayan bi yani mi var bu yazinin acaba????? onlarin genelde dayali doseli evde degilde, dagda, magarada yasadiklari soylenir genelde haber ve tv programlarinda... o yuzden ben hic merak etmemistim... bu yaziyi okurkende hic "acaba" diye bi suphe gecmedi icimden... burda bi kac pkkli arkadasim olmustu bi zamanlar... magarada cekinmis resimlerini gormustum.. bu yukardaki aktardigim yazilar olmasa da Guzel Yurt Turkiyem aleyhinde yazilmis bir suru kotu sozle doldurmuslardi magara duvarlarini... ve cok buyuk bi esermis gibi sadece yazilarin resimlerini cekip buyultup asmislardi evlerine... o yaziyi yazmalarina sebep olan Kahramanlarimizin var olusu daha onemli degil mi? bende bunlari yazdiran BORDO BERELILERI "merak etmistim".... her ne kadar bilinmesede bu pisliklerin gozunu korkutmayi basarmis Yigitlerimiz var bizim Elhamdulillah... Cenab i Hakk O Yigitlerimizin Yar ve yardimcisi olsun insaallah... saygilar Hasgiz.... | |
| | |
bi kere mantikli olmayan yonu su: bordo bereli gelir sizi bulur. dagdaki pkkliya bu soz soylenir mi? dagda insani yasatan moraldir. bunu soyluyeyim. o magarada adamlar oyle yazi yazarsa kendi kuyularini kazmis gibi olur.
sevgiler