Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.11.2006, 19:42
ZEGODAYI
Hayat bir sınavdır

ZEGODAYI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6
64 Teşekkür 23 Mesaja aldı
Sonuçta bu insan günahıyla sevabıyla, doğrusuyla yanlışıyla Türk siyasetine yıllarca emek vermiş , siyaset arenasında ölçüye vurulduğunda en dürüst sayılabilecek liderlerden biri idi. Sonuçta O da öldü gitti.
Maalesef işte insanoğlunun özünde şu var. Eğer benim görüşüme uymuyorsa hadi güle güle. İşte siyaset böyle bir şey. Herşeyi kardeşce konuşursun ama siyasi düşünceler işin içine girince bir ALLAH rahmet eylesin cümlesini bile yazamayız. Unuturuz hemen , içimizden gelmez. İnsan olduğu bile artık ikinci plandadır. Çok üzülüyorum çok. Ne olursa olsun hiçte kolay olmayan bir ağır yükü becerebildiği kadar senelerce sırtında taşımaya çalışmış , doğrularıyla hatalarıyla vatanına hizmet veren siyasetin Karaoğlanına bir rahmet dilemekten kaçınmışsınız. Ben daha önceden de belirttiğim üzere herhangi bir parti taraftarı değilim. Burada ki düşüncelerim diğer siyasi liderler içinde geçerlidir. Bu vesile ile tüm vefat eden, memlekete emeği geçmiş siyasi liderlerimize de ALLAH tan rahmet diliyorum.
Bu arada Hiranur a ayrıca teşekkür ediyorum.