Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.11.2006, 22:11
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 132
552 Teşekkür 229 Mesaja aldı
Burayada bir konu açilmis Siyasette vardi aslinda,

Simdi su konu var,
Ölen bir insanin arkasindan yanlis ve kötü seyleri konusulmaz,Ölü amelleri ile birliktedir suan.Bu bir gerçek.

Burada bir takim arkadaslarimizin öfkesinide anlamak gereklidir.
Yani sonuçta bir insan ne ekerse onu biçer.

Saygi deger ecevitin benim gözüm ile gördügüm en büyük hatasi.Meclise basi kapali olarak bir bayan a etmis oldugu sözdür.

Tamam anliyorum bu bayan cahillik etti diyelim,Ve kurallar ve kaideler vardir.
Ama onun orada kalkip milleti bir bayana karsi kiskirtmasi erkekligin ve insanligin neresinde yaziyor.

Böyle tecrübeli bir politikacinin bu sözü söylemesi gerekirmiydi.
Tepkisini daha baska bir dil ve uslüb ile dile getirebilirdi bence.

Ama bundan ziyade uslübden de ileriye öfkesini kustu.

Simdi efendim bu adam basi kapali meclise giren bir bayan a bu sekilde davaranirsaki bu adamda öldükten sonra,

Basta basi kapalilardan sonrada anasi ve bacisi bu gün türbanli olan insanlardan ne istemeye hakki vardir.Aslinda ona bu rahmeti istemeye kimsenin hakki yoktur.

Cennetde,Cehennemde,Yerde,Gökte Yaratanindir.O ister affeder bir insani istersede affetmez,Bir insanin nereye gidecegini kimse bilemez.

Siyasete veya Türkiyeye önem vermis,yardim etmis,buna görede almis parasini vs.. bunlar dogal konular sonuçta oralarda kimse babasinin hayri için oturmadi ve oturmuyorda ona görede parasini aliyor.Hepsi böyle,

Yeniden vurguluyorum,Zamaninda konusmus oldugu söz bu gün türbanli olan bayanlara, Annelere ve bacilarimiza bir tokat gibi inmistir.Ve bunu Vatandas böyle degerlendiriyor,Yoksa akoglan olmus karaoglan veya güvercini varmis yanindada davulu bu kimseyi ilgilendirmiyor.

Zamaninda o mecliste bu kisinin tutumu baska olsaydi bu gün bir çok insanlarin tutumuda baska olacakti bundan eminim.

Yanlis anlasilmak istemem,Ama bu gayet açik ve seçik bir konudur.
Daha ileriyede gitmek istemiyorum.

Sunuda kimse inkar etmesin,
Bu gün en büyük felaketler Sayin Ecevit Türkiyenin basina geçtigi zaman olmustur.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla