sa arkadaşlar,
Önden bir açıklama yapayım,DF yönetiminde birisi olarak şahsen bu konunun üzerinde pek durmak istemiyorum,Lakin tüm bunlara rağmen önemli bir konudur.
Sonuçta her kurum ve kuruluşun kendine göre sorumlulukları,Kuralları ve prensipleri mevcuttur,DF de aynen böyledir,DF de kurallar ve prensipler içinde yürümek zorundadır,kimse ne yapmayacağını ve yanlış olduğunu biliyor,
Ama bunları ve bu systemi açıklamada yarar var.
DF de sihirli sayı 10 Puandır.
10 Puanı alan bir arkadaşımız veya 10 puana ulaşan bir arkadaşımız DF den otomatikmen men ediliyor.
Herkes Profilinde bu konuya bakabilir,Ve bu konuyu diğer arkadaşlarda görebilmektedir,Sadece yönetim içi olan bir konu değildir.
Kim ne zaman kimden ne kadar puan ve niçin almıştır.Bunlar her arkadaşımızın Profilinde yazmaktadır şayet ihtar veya ceza alırsa.
Sövmeyi DF de kesinlikle affetmiyoruz.
Defalarca istenilmeyen konuyuda gündeme getirmeye sıcak bakmıyoruz.
Cahil vs.. gibi kelimelerde de puan veriyoruz.
Neye kaç puan veriyoruzdan ziyade puanla sonucunda olanlar.
- 3 Puan alan arkadaşımız 1 Gün DF e giremiyor
- 5 Puan alan arkadaşımız 3 Gün DF e giremiyor
- 7 Puan alan arkadaşımız 5 Gün DF e giremiyor
- 10 Puan alan arkadaşımız Sürekli Gün DF e giremiyor
Bir takım puanlar belirli zaman içerisinde silinmekte,Lakin verilen ihtar puanlarının belirli haddi aşan ve bardağı taşıran konularda geri alınmıyor,Bunlardan en basiti istenilmeyen konu açıldığında.
Puan systemi devreye girdiğin size otomatikmen bir özel mesaj gelmekte niçin ve neden olduğu konusunda açıklama olarak.
Yeniden vurguluyorum,Bizler burada DF yönetimi olarak puan systemini zevkle yapacağımızı diyemem,Ve yine vurguluyorum bizler burada var isek sizler için varız sizlerde bizler için.
Ve bu doğrultuda hakaretsiz ve kimseyi aşşağılamadan mesajlarımızı yazalım göndermeden önce önizlemede okuyup gönderelim
inşaAllah bu systemi kullanmaya gerek kalmaz.