| Ya Rabb! DF-Üyelerinin dünya hayati, mutlu, saglikli, sevdikleri ilen ve huzur dolu olsun. DF-Üyelerinin her söyledikleri, her hareketli Qur'an isigi altinda olsun. DF-Üyelerinin makamini, hem yalan ve sahte dünyada, hemde gercek olan ahirette en yüksek olanlardan eyle. DF-Üyelerinin son nefesindeki cümleleri, seni ve rasulunu tasdik eden cümleler olsun. DF-Üyelerinin ölüm acisini, bir annenin, cocugunu emzirdigi vakit cektigi aci kadar olsun. DF-Üyelerinin kabirdeki penceresi, cennetteki evlerine baksin. DF-Üyelerinin sorgusu kisa ve zahmetsiz olsun. DF-Üyelerinin susuzlugu kevser kuyusunda giderilsin. DF-Üyelerinin sirati saglam ve kisa olsun. DF-Üyeleri Rabbimin cemalini görenlerden olsun. Ya Rabb, DF-Üyelerinin bana ne bir faydasi var, ne bir zarari. cogunu ne gördüm, ne de isittim. Sadece senin icin seviyorum. Lütfen dua'mi kabul eyle!