bir kadının aşkı BIR KADININ AŞKI >>Bir adam anlatıyor ve bir avukat dinliyor: >>Karımı 1998'in sonbaharında kaybettim...Yedi senelik evliliğimizin iki >>senesini kanser tedavisi için hastanelerde geçirmiştik.Karım, her evlilik >>yıldönümümüzde İkimizin fotoğrafını çerçeveler, "Bunlar bizim hayatımızın >>gölgeleri" derdi.. >> >>Öldüğünde,yedi tane resmimiz vardı.97'in bir gecesinde onu aldattım.Oysa >>ona sürekli onu ne kadar çok sevdiğimi ve sonsuza kadar sadık kalacağımı >>söylerdim. Ölmeden iki hafta önce yine aynı şeyi tekrarladım. >>Tuhaf bir gülümsemeyle baktı bana ve sadece: "Biliyorum" dedi. >> >>İzmir'e kar yağdığı gün, yani bir ay önce, evdeydim.Fotoğraflarımıza >>bakıyordum yine... >>Her çerçevenin altında bir harf olduğunu ilk kez o gün fark ettim. >>A. >>R. >>K. >>A. >>S. >>I. >>N. >>Gerisi için yılları yetmemişti.Ama sanırım "Arkasına bak" yazmaya filan >>niyetlenmişti. >>Hemen çerçevelerin arkasına baktım.Hiçbir şey yoktu.Sonra birşey dürttü >>beni, hepsini teker teker söktüm. >>İnanabiliyormusunuz,herbirinin arkasından bir mektup çıktı! >>Geçirdiğimiz her sene için sevgi dolu sözler yazmıştı.1997'deki resmimizin >>içinden çıkan zarf ise simsiyahtı. >>Ve içinden şu sözler çıktı: >>"14 Mart 1997/Gözlerin bana başka birine dokunmuş gibi baktı Söylemene >>gerek yok,biliyorum..." >>2002'deyiz. Onu kaybedeli 4,aldatalı 5 yıl oluyor.İçim acıyor şimdi. >>Çünkü kadınlar biliyor, >>hissediyor... >>Sadece paylaşmak istedim.seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et... >>Çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdi
__________________ DAVA OLMAZ BE DAVA |