Avrupa Birliği AVRUPA BIRLIGI & TÜRKIYE FIKRASI Yil 2050 AB Komisyonu Baskani odasinda otururken, yardimcisi içeriye heyecanla girer: —Efendim, Türkiye tüm isteklerimizi yerine getirdi. Onlari AB’ye alacakmiyiz? —AB Baskani: Yok, canim, henüz olmaz. Git duyur, Tüm Türkiye Ingilizce konusacak, Türkçeyi yasakliyorum. —Efendim, Onu 5 sene önce yaptilar. Hatirlamiyormusunuz? —O zaman söyle Kibris’i versinler.. —Efendim,onu da 40 sene önce verdiler zaten.. —O zaman söyle Güneydogu’ya özerklik versinler. —Aman efendim,Türkiyede Güneydogu mu kaldi 2020’de bagimsiz devlet oldu ya orasi zaten.. —O zaman söyle (sözde) Ermeni soykirimini tanisinlar. —Efendim, sadece Ermeni degil, Pontus,Yunan,Bulgar,Rus,Ukrayna,Moldova soykirimini bile tanidilar.Hatta Çanakkale savasindan dolayi Ingiliz,Avustralya,Yeni Zelanda soykirimini bile tanidilar ya.. Nasil unuttunuz. —Hmmm, O zaman söyle kokoreç yasaklansin. -Aman efendim,onu yemeyi 2007’de biraktilar.. — Isa askina, ya ne bileyim? Kinayi yasaklayin, yakamasinlar. —Oooo, Beyefendi. Onu da çoktan biraktilar —AB Baskani düsünüp tasinir ve; -EEEE…. DAGITIN O ZAMAN AVRUPA BIRLIGINI…..:)))))
__________________ GELDİĞİN ZAMAN BOŞLUK DOLDURAN DEĞİL,
GİTTİĞİN ZAMAN YERİ DOLDURULAMAYAN OL |