Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.12.2006, 20:28
el-EMIN
Ak & Sa

el-EMIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 89
329 Teşekkür 178 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız frannsa
Mesajı göster
Yahu arkadaş bu laflarla sen ancak safları kandırırsın.

Emine Erdoğan müsaade etmemişmiş.Uğurlama görüntüleri neden trt de yayınlatmadılar ozaman, ve hiç müsaade etmemiş gibi bir durum varmı oratada adamın eli eminenin omuzunda eminenin sol eline bakbakalım nerede.?

Siz ilk önce namusunuz olan hanımlarınızı koruyunda sonra devleti korursunuz.Ama böyle etrafa namus sözleri dağıtarak namusun kelime anlamını hafife almayında Hz.Allahta bu kelimenin idrakini nasip etsin size..Yok ben namus kelimesini hafife alır herkesi seni satarım diye dalga geçerim dersen yakında bu şekilde gazetelere sende manşet olursunda ne olduğunu bile anlamazsın.

Güç, kuvvet, şeref tamamen Allah'a aittir.Hz.Allah bu sıfatları kendisinden yana olanlara lütfeder.Kafirden medet uman kafirin boyasıyla boyanır.Sonrada bunda ne varki adamların adetleri bu der çıkarsın işin içinden..
Vaybe Milletin hanimi nede cok baskalarini ilgilendirir olmus..Allahim ya.

Trt yayimlamamis..yok bilmem ne..

Eger dedigin gibi olsaydi..o sahne binlerce gere Resim Karelerine cekilir ve sizin tarafinizdan kullanilirdi.

Ama Olay Allaha sükürki sadece omuz ve el temasi ile tamamlandi.Ben sahsen üzüldüm hic olmassa iyi olurdu.

Biliyorum Milletin Hanimi ile ilgili Terbiyesizlesmeye müsait bir tipsin..

Hanimindan Tayyib Erdogan Sorumludur..ben burada kisilerin Esleriyle ilgili olan Konuyu kendimce kapatiyorum.

Kendisinin aciklamasi aynen yukarida ifade ettigim gbidir.

Emine Erdogan Hanim in elyile omuzuyla ilgilenen tiplemeler..kendi Ailelerine dikkat etsinler..bu kafi olur kendilerine.

Senelerdir Doktorlar yetistirmeyip bu islerle meskul olanlarin hanimlari Rakici Erkekler tarafindan cokca muayne edilmedimi doktorlarda.
Kizlar okumaz deyip..kadinlarini kizlarini erkek olan kadin doktorlara yollayan bu Zihniyet..simdi kalkmis Omuz ve El meselesine takilmis kalmis.
Kel degil Beyin hücreleri gözüktü haberiniz yok.

Bu Zemin saglikli bir Zemin degil.
Lütfen Elalemin Kadinlari hakkinda yazmayin.. onlardan kim sorumluysa onlar yazsinlar.

Okyanus arayan..Irmak olmalidir..!
el-EMIN isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla