| günümüzün nurcuları Ya Saidi Nursi Hz Nin Yolunda Gidiyoruz Diye Kendilerini Saniyolar Ama Said Nursi Hzlerinin Yanindan Bile Geçmemişler Kendilerini Ahir Zamanda Islami Yayan Hayirli ümmet Olarak Görüyolar...said-i Nursi Hzlerini Müceddid Diye Görüyolar...allah Aşkina Müceddid Olan Kişi Kimseye Ben Müceddidim Demezki...örneğin Evliya Olan Bir Mübarek Ben Evliyayim Dermi Belli Edermi Kendini...etmez Müceddidlerde Böyle Değilmidir Kendilerini Belli Ederlermi...nur Risalesinden Başka Bişe Okumuyolar At Gözlüğü Ile Bakiyolar.....bir Sürü Kaynak Var Etrafta.....risale-i Kudsiyye Var Ruhul Furkan Var Imam Gazali Kalplerin Feshi Var Imam Rabbani Var şahi Nakşibendi Hz.muhammed Behauddin K.s Var...abdülkadir Geylani Var Vs. Demek Istediğim Kurani O Kadar Okuyolarmi Acaba Kurana Ve Sünnete O Kadar Değer Veriyolarmi ...ama Sakin Yanliş Anlamayin üstadi çok Severim çok Değer Veririm Sakin Yanliş Anlaşilmasin Ama Ben Sadece Burda Kötü Bir Niyetten Sölemedim Ama .işte.....sakin Olaki Yanliş Anlaşilmasin Burada Sadece Bir Ikaz Var .........tek Bir Kaynağa Tek Bir Hocaya Bağli Kalmayin Tavsiyemdir Onlara......bir Sürü Yer Var Gidin Görün Karar Verin .....................s.a |