sa
Bayağı oldu DF e pek uğrayamıyorum.Ama sağolsun DF deki yönetim kadrosunun maşaAllah ı var,aramıza yeni kardeşlerimiz katılmışlar sonuçtada illada µmmed bilmesi gerek diye bir şey yok.
Ama sizlerin bilmesi açısından kötüde olmaz yani derken zaten bir çok arkadaşımız biliyordur.
ASLAN BITCHEF
Kardeşimiz hakkında pek bir şey yazmak istemiyorum.BITCHEF i tanımayan DF in henüz matrak.Komik ve samimi tarafını bilmiyor diyebilirim.
BITCHEF hakkında mesajımı kısa kesiyorum nedeni ise düşündüklerimi yazarsam DF in Database i dolar

Çok değerli bir kardeşimiz ve HiraNur kardeşimiz ile parellellikleri olan bir kişiselliklere sahiplerdir derken Internette olan kişisellik demek istemekteyim
Allah c.c kendisinden razı olsun.
HiraNur
Şunu diyebilirimki kesinlikle Internet tecrübemden dolayı Bu kardeşimizin kaldığı tarafta çatlak ve akılları gidip gelen bir çok insan internette var ve ben şahsen kendim şahit oldum.HiraNur Kardeşimiz uzun zamandır DF de ve tanıdığım Internet ortamında bulunan en akıllı insan,Hayata ümit ile bakan ve gerçekten zorlaştırmayan ve kolaylaştıran bir kardeşimiz.Allah c.c kendisinden razı olsun.
Enzar
Kardeşimiz DF de yönetici olmuştur
Allah c.c kendisinden razı olsun.
Enzar kardeşimiz samimi bir kardeşimizdir,kendisini sorularından biliyorum genelde PC sorularından diyeyim uzun zamandır DF de bulunmakta ve buranın vaz geçilmezlerinden birisidir.
Tüm kardeşlerime Teşekkür ederim.
Tebrik ve Kutlama Mesajları için lütfen buraya bakınız.