Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.12.2006, 20:04
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 82
345 Teşekkür 153 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Enzar
Mesajı göster
4 aylik bir schulung, benim meslegim minar, benim icin yararli olurmuki diye düsünüyorum, bügün isden ayrildim dün Arbeitsamta gittim ve is isdedim onlarda bir seminer var dediler SAP le ilgili istermisin diye sordu, yapsami diye düsünüyorum, eger lagerverwaltung icin se degmes herhalde.
yok dur 1 dak dur.
Yanlış anlaşıldım.SAP Lagerverwaltung Software i değil.
Dünya üzerinde kullanılan Database systemidir.

Yani Datenbank systemidir.SAP nin Lagerverwaltung Modulu de mevcut ama diğer bir çok modüllerde mevcut.

Senin mesleğin mimar ise ve şu an iş bulamıyorsan ben kendimi yüksekten atmam gerek o zaman bu nasıl iş.

Parayı Arbeitsamt ödüyorsa ve sana diyorsa SAP yap para ödeme,
Kesinlikle git.SAP Schulung u dünyanın parası elbette sana Zertifikat vereceklerdir.Iş bulma imkanında kolaylaşır.Mutlaka git.

Bu fırsat bir daha eline geçmez.

SAP LAGERVERWALTUNG Programı değil

SAP Terrabyte larda çalışan ve dünya üzerinde kullanılan Almanyadan gelen Walldorf dan büyük bir DATABASE-DATENBANK systemidir.Ve bu system ile genelde büyük ve parası bol olan şirketler çalışır.

SAP ın bir çok Verwalten yapmak için Modülleri vardır.Bunlardan sadece 1 tanesi Lagerverwaltung dur,Oysa SAP nin çok modulu var.

Yazıyorum ya bu Programı Mercedes, BMW veya Bosch gibi şirketlerde kullanıyor !!