Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.01.2007, 20:42
Kudret
out of order

Kudret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
Forum Kurallarımız

1. Genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri, kurumları, dini veya milleti küçük düşürücü, hakaret niteliğinde veya Parti simgesi olan Avatarlar, kullanıcı isimler ve imzalar yasaktır.

2. Sırf üye olmak için abuk subuk kullanıcı ismi seçmek yasaktır.

3. Başkasının kullanıcı adı ile foruma katılmak yasaktir.

4. Forumda uzun süre girmeyip herhangi bir konuda mesaj yazmayanların üyelikleri silinir.

5. Forumda üye olan her üye, üyelik kurallarını tamamen okumuş ve kabul etmiş sayılacağından, sonradan ben görmedim, okumadım, deme hakları yoktur !

6. Foruma üye olurken verdiğiniz kişisel bilgiler sadece forum adminleri tarafından görülecektir. Vermiş olduğunuz bilgileri istediğiniz zaman degiştirebilirsiniz.

7. İhtar ve Ceza konusunda puan systemi uygulaniyor.

KONULAR

8. Bu Forum gönüllü ve amatör katılım anlayışıyla fikir aliş-verişinde bulunulması, dostluk-kardeşlik ve dini sohbetlerin yapilabileceği bir mekan olması için kurulmuştur. Amaç dışı kullanılamaz.

9. Foruma yazılan her konu yazanın sorumluluğu altındadır.

10. Başta DelikanForum.NET olmak üzere, hiç bir Forum hakkında karalayıcı, yöneticilerini küçük düşürücü, aşağılayıcı kelimeler kullanılamaz.

11. Forum ortamında genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri, kurumları, dini veya milleti küçük düşürücü ve hakaret niteliğinde sözler kullanılamaz.

12. Düsünce ve inanç konusunda kimse kimseyi düşüncesini kabul etmesi için zorlayamaz.

13. Aynı kişinin birden fazla rumuz veya isimle, farklı kişilermiş gibi aynı konuda görüş belirtmesi yasaktir.

14. Aynı konuyu, aynı veya farklı başlıklar altında birden fazla kez açılamaz.

15. Kişiye özel başlık açılamaz, mesaj yazılamaz. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj gönderebilinir.

16. Foruma içeriksiz, gereksiz veya açılan başlıkla ilgisiz mesajlar gönderilemez.

17. Başlıklar açıklayıcı olmalı. Hiçbir açıklayıcılığı olmayan "yardım edin", "lütfen dikkat", "acil" ve benzeri başlıklar kullanılamaz.

18. Foruma konu acilmadan önce mutlaka arama özelliği kullanılması gerekiyor.

19. Konular ilgili bölümlere yazılmalıdır.

20. Konu başlığı konu içeriğini ifade etmesi lazim.

21. Her türlü şiddet içeren konulara "(+18)" eklenmesi şarttır.

YAZI ŞEKLİ

22. Bağırmak anlamına geldiği için, cümleler büyük harf ilen yazilamaz.

23. Harflerin renkleri ve boyutları okunaklı olması gerekiyor.

ÖZEL MESAJ

24. Özel mesajlarda genel ahlak kurallarına aykırı, kişileri, kurumları, dini veya milleti küçük düşürücü ve hakaret niteliğinde sözler kullanılamaz.

YÖNETİM

25. Yöneticiler her yazılan mesaji yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda [ünlem işareti]’ne tiklayarak yöneticilere bildiriniz.

26. Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek forumun veya yöneticilerin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.

KURAL DEĞİŞİMİ

27. Forum kuralları her zaman değiştirilebilir ve değiştikten sonra hemen geçerlidir. Üyelerin, ben görmedim, okumadım, deme hakları yoktur !

Konu Kudret tarafından (13.01.2007 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzenleme
Kudret isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla