| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Tacigül | | | | |
| Alperen im canım kardeşim benim,ne o öyle Allah kurtarsın bizi filan
yakışmıyor ciddi müslümana. Nick in çok iddialı onun için şöyle biraz derinden düşünüp sigarayı ne zaman bırakacağına karar ver,yani tarihini sen belirle başkası değil hele o Müslümanların boynunda boza pişirenlerin
ürettiği markalar varya bırak içmeyi eline alması,ona para ödemsi dahi
hükmünü ben vermiyorum düşün ve sen hüküm ver vicdanından bir hüküm olsun lütfen,ondan sonra kendine yakıştırdığın o güzel kişilik ile ne kadar bağdaşıyor bir bak Alperen im.Ben ona vereceğim para ile Hacca gittim geçen yıl elhamdülillah sen de biraz o açıdan bak ve seni nasıl zavallı durumlara düşürdüğünü kendin gör ve anla nasılda bağımlı yaptığını içmediğin zaman nasılda gergin sinirli bir hale düşürdüğünü ve beraber yaşadığın insanları dahi
kıracak seviyeye getirdiğini bence bu esaretten kurtulmanın zamanı coktan geldi de geçiyor ha gayret canım kardeşim.
(Küfür tek millettir) | |
| | |
Abi dogru söylüyorsun, cidden yakismiyor müslümana. Her Ramazanda farkina variyoruz, sigara icilen bir ortama girdigimiz zaman nasil igrenc bir sey oldugunu vs.. Finansal yönden bu paralarin kime gittigi de ayri bir konu tabi..
Ama "Allah kurtarsin bizi.." sözümde yadirganacak ne var, anlamadim
Ben samimiyetimle diyorum,
Allah bir tiksinti versin, ve bu mereti bir daha elimize almayalim diye.. Yani bir duadir.. Yanlismi?