Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.01.2007, 22:43
EMANET

EMANET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız numanji
Mesajı göster
niçin o kadar bölüm oynadı bu dizi de bir kapalı bayan çıkmadı ekrana?

niçin kurtlar vadisi ırak filminde mücahitleri terörist olarak nitelendirdiler?

nerede görülmüş öyle bir şeyh anlatımı..? karısına, kızına, bacısına tecavüz edilirken nerede görülmüş müslümanların oturup da zikir halkası oluşturup zikir ettikleri?.

şu diziye ilgi duyulduğu kadar dinimize ilgi duysak ya?

vesselam..

ve aleykumesselam...

insaallah dinine, bu dizi ve tv programlarindan daha cok ilgi duyan ve gunes gibi hem isik veren hemde yurekleri isitan bu guzel din Islam i en guzel sekilde YASAYAN salih/ saliha kullardan oluruz...(amin)

Basortusu bulunan, hic ayet, hadis ve sana gerekli olacak bilgiyi vermeyen bi diziye bakmayi mi;
basortusunun bulunmadigi fakat hem hadis, hem ayet hemde dini ve tarihi olaylarin anlatildigi bi dizi yada programa bakmayi mi tercih edersin?
bu sozlerim kurtlar vadisi dizisi ve sinemasi icin gecerli degil sadece... genel anlamda soruyorum...

bana kalsa ben kadinlarimizin tv ekranlarinda gorunmesine bile karsiyim kardes...
yaptigi islerle on plana cikan ama kendisi hic ekran karsisina cikmayan o kadar kadin ve insan varki... illa basortusu ile dizi cekilmekle islam anlatilmaz... islam once beyinde ve yurekte yasanmali... kisi neyi niye hissettigini idrak etmeli... neyi niye tasidigini bilerek tasimali.. neyi niye yapmamasi gerektiginin bilincinde olarak hareket etmeli...

tabiki acik bi kadina bakmak yerine kapali bi kadini izlemek tercih edilebilir, guzel bi dusuncedir ama ben tv ekranlarinda program sunucusu yada film/ dizi artisti kadin izlemekten yana degilim...
(kisilerin fikirlerine saygi duyulacagina eminim, o yuzden rahat rahat ifade etmeye calisiyorum kendimi)

kadinimiz o kadar yanlis tasinir oldu ki ekrana...
basortulu dizilerde boy gosteren kadinlarimizin, gercek hayatta din ile alakalarinin olmamasina ne diyceksin?
sonucta hepsi cikar ve para derdince... o diziyi yayinlayan kanalda, diziyi ceken yapimci da, o basortusunu rol geregi takan kiside!!!!

bi dizi icin bu kadar kafa yormaya degmez aslinda... ama baktigin program sana, tarih, din, Rahman ve Rasul hakkinda bilgi veriyosa izlemekte fayda vardir...
sana faydasi olmayan bi programi izlemekse bosa harcanan vakitten baska bisey degildir...

ne demisler, "zenginin mali zügürtün agzini yorar"...
EMANET isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla