Konu: ölüm
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.01.2007, 23:26
HASGIZ
Beni Benden et, SENDEN etme Ya RABB.. !!

HASGIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Allah razi olsun alaTurka...
bi uyemiz yukarda "Olumden ibret almayan biseyden ibret almaz" demis, cok dogru bi soz...
insanoglu nefs tasiyo yaa, olum haberleri alindiginda spyle bi toparlanip dusunuyorum...ya siradaki bensem, elimde beni atesten koruyacak neyim var diye? hele hele ki ölen yakinlarimdansa, cevremdense... bi kac ay cok duzgun bi hayatim oluyo.. hep olumu dusunuyorum ve ona gore hareket ediyorum... ama uzerinden birazcik zaman gecince, yine aksatmalarim basliyo ölumu dusunme konusunda... ve bide bakiyorum ki olumu dusunmeyi unutmusum...
halbuki Hz Omer in bi duasi var Olumle ilgili:
"Allah im! Canimi iyilerle beraber al, beni kotulerin icinde birakma ve beni ermisler zumresine ilhak eyle"(amin), bu duayi agiz aliskanligi haline getirmisim ve namazlardan sonra bu sozlerle dua ediyorum ama ..... ama'si var iste...
dille ettigim duayi kalp ve beyinle ne kadar algilayip hissediyorum, orasi bi muamma.... :((((
Mevla bizleri Olumu hep hatirlarinda tutanlardan, bilincli, severek, isteyerek, askla, husu icinde ibadet edenlerden, dilediginin idrakinda olanlardan eylesin insaallah...(amin)