Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.2007, 17:52
kutayre

kutayre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 1
58 Teşekkür 26 Mesaja aldı
Aşk ki savunması yoktur... Suçlusunuzdur....

Ne desem ki... Aşık olmamak ve olamamakla suçlu sanığım... Ne garip bu suçu işleyip işlemediğimden de emin değilim hatırlamıyorum... tetiği ben mi çektim o an... Aşk tediğini ben çekmişim ki ölen birisi var ve çektiğim için beni mahkmeye tabi tutuyorlar... ne garib Aşak kurşunundan yaralı olan hem hakim hem müddei... çektiğimin bile farkında değilim... Ne dese hakim ... bilmiyorum diyeceğim... Ne ile suçlasa savcı yine bilmiyorum diyeceğim...

Ama eski zamandaki padişahlar gibi... fermanını okutur ki halka "kimse duyduk duymadık demesin"... yani duymamak bilmemek suçu işlememede kusur teşkil etmiyor...

Duyduk duymadık demeyin kim ki birini kendine gay-ı ihtiyarıyla aşık ederse bilinsin ki o kişi ona aşık değilse ve aşık olmazsa tez zamanda boynu vurula. O ilişki kesile. Yusuf yüzlü ise yüzüne kezzap döküle. Bin adet kırbaç vurula. Avukat tutmaya hakkı vardır ama "konuştuğunuz her şey aleyhinize delil olarak" kullanılabilir... Aşk... işte aşk... bu sebeble sükut lazım...konuşmamak...

Ne desem ki... saçlarım kadar başım olsa Aşk'a feda olsun... feda olsun... az vurulmadı boynum... az vurulmadı... belki yine vurulacak...
kutayre isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla