Değerli kardeşim,Erbakan seçim konuşmalarında ''Biz iktidara geldiğimiz zaman üniversite hocaları başörtülü kızlara selam duracak''dedi mi demedi mi? Bu sebepten bütün üniversiteleri karşısına aldı mı almadımı? İstanbulu yeniden fethedeceğiz deyipte Taksime yapılacak olan Caminin yapılmasına engel oldu mu olmadımı?Birbirlerini kafirlikle suçlayan Tansu Çiller ile Erbakan birisi Süleyman mercimek meselesini halletmek, Tansu çiller de örtülü ödenekten dolayı yüce divana gitmemek için birbirlerini temize çıkardılar mı çıkarmadılar mı?Bosna Hersek için toplanan yardımları,Marmara Bank ve şu anda ismini hatırlamadığım bir bankaya faize yatırarak,bu bankaların batması ile mücahitlere toplanan paralar heba oldu mu olmadı mı? Hani bu konu HBB tv.de tartışılırken Bosna Hersekli komutan proğrama katılarak bu paralar bize ulaştı demişti ya,onun aslını da söyliyeyim.Bizler burada Mannheim ve çevresinde Bosna Hersekli kardeşlerimize yardım toplamış,kardeşlerimizle Bosna Hersek'e göndermiş idik.Arkadaşlarımız gittiler o komutanla da görüştüler.Biliyor musun o komutan arkadaşlarımıza ne dedi:
''Aslında o paralar bize gelmedi ama,Alia İzzetbegoviç bana ''git bu paralar bize geldi de,yoksa yine müslümanlar zarar görecekler'' dedi.Demiştir.Bazan olur insanlar islama hizmet edeceğim derken islama öyle bir darbe vururlar ki,islam düşmanları dahi onlar kadar darbe vuramazlar.
28 şubat Refah-yol hükümetinden dolayı olmadı mı?Sekiz senelik kesintisiz eğitime milli güvenlik kurulunda Erbakan imza koydumu koymadı mı?Refah-yol iktidara gelinceye kadar İmam Hatipli gençler her üniversiteye gidebiliyorken,onların sebep oldukları çeşitli sapır saçma konuşmalardan dolayı ilhiyat dışında bütün üniversiteler İmam hatipliye kapandı mı kapanmadı mı?Batıl düzen diyerek iktidara gelenler batıl kanunlarla bu ülkeyi yönetmediler mi?Yoksa islam kanunu ile yönetti de ben mi yanılıyorum.Benim herhangi bir partiye üye olduğum için böyle yazdığımı sanma.Çünkü ben her türlü küfür düzeninden beriyim.Herkes yaptığının cezasını elbet birgün ahirette çekecektir.Dün ağzından köpükler saçarak refah partisini savunan Şevki Yılmaz,bu gün neden refah partisini eleştiriyor?Demekki mesele dava meselesi değil mevki makam meselesi imiş.İşte biz liderlerimizi körü körüne savunduğumuz ve desteklediğimiz için başarıya ulaşamıyoruz.Başımızdaki liderler adeta la yüsel.Şunu söyliyeyim ki biz müslümanlar henüz hazır değiliz. Eğer hazır olsa idik ve mücadelemizi ona göre yapsa idik
Allah bizi mutlaka başarıya ulaştırır idi.Bir şeyi ihlasla başlatıyoruz ama sonunda mevki makam hırsı ön plana çıkıyor.Şu durumumuza bir bakalım.Herkes konuşurken islamda saltanat yoktur diyor,ama partilerde saltanat hakim,tarikatlarımızda saltanat hakim.Cemaatlarda saltanat hakim.Eğer herhangi bir islami cemaata ''alın iktidarı size devrediyoruz'' deseler,ilk yapacağımız şey bizden olmayan müslümanları kesmek olur herhalde.Allah bizleri islah etsin ve kendi razı olduğu seviyeye ulaştırsın inşallah.