Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.01.2007, 12:42
Enzar
kücük sehitlere selam olsun

Enzar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 122
61 Teşekkür 41 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız AhmeDistabuL
Mesajı göster
Arkadaşlar ilk defa yazıyorum burada. kafama koydum gdeceğim bu dünyadan.
ama bilmek istiyorum hükmü nedir, cezası nedir.
neolur bana yardım edin.
İnsan bu dünyada niçin yaşıyor. Neden varız. Sevdiğine kavuşmak bu kadar zorken hiç mutlu değilken, gece gündüz ağlamaklıyken yaşamak niyeki.
Etrafında kimse seni sevmezken niye yaşıyoruz ki.

lütfen. ben çok ciddiyim. okuyupta gülen arkadaşlar olursa içimden geçenler yeter haberi olsun

Güzel kardesim, senin sorunun ne oldugunu bilmiyorum, vardir bir sebebin, ama sebeb ne olursa olsun, bu dünyaya kendi istegimisle gelmedik, ve kendi irademisle de gitmiyeceyiz, Allah C.C bize sormadi bu alami yaradirken, kalmiski bize onun laik gördügü ömrü kendi elimisle almak.

Yokarda Alperen kardesimizin yazdigi gibi, kendi kendini öldürmek ebedi cehennem, hatta bagzi alimlere göre cenaze nazai bile kilinmiyor, ona göre.

sen söyle güzel bir abdest al, iki rekat nemaz kil, biaz dua et ve kuran oku, yüce Mevlayi sIkret, bak icindeki sikintilar gidecek insAllah, Allahin izniyle.

Yaratanin yarattigi can bizim degil, bir emanetti, emanate zarar verme, o beden ancak onun yolunda harcanir, kendimiz istedigimizi yaprasak, halimiz gercek alemde cok zor.

yanlis bir davranisda bulunacaginizdan korkarim