| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız AhmeDistabuL | | | | |
| Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyrm. Ama ALLAH (c.c.) merhameti en yüce, bağışlayıcı, affedici değilmi. Onun hükmünden sual olunmaz.
Peki gitsem birilerine sataşsam. Ne bilyeim bi tinerciye yada bi yılanın kuyruğuna filan bassam. O zamanda mı aynı ceza söz konusu olur. Yani ateşe ben girmesem başkası beni itse. O zamanda mı af yoktur. | |
| | |
güzel kardesim, amenne ve saddakna, merhametlinin en merhametlisi yüce Mevladir, hci süphemsi yokdur.
sen simdi birine satasdiginda amacin ne, ölmekmi, yani onun elinden yada onu elinde, yani kendini öldürmekden kacacaksin, baskasina senin ölümün icin alet yapip, onuda günaha sokacaksin. Herseyi bilen ve kalbimisden geceni bile haberi olan O
Allah C.C bilmiyecekmi senin niyetini. Baska bir sey söyliyecek yok, ne is yaparsan yap, nasil yaparsan yap,Rahman ve Rahim olan bilir
biliyormusun yahudiler öyle kurnasliklar düsünürlerki, dinde sunu yaprsam yasaklari gecerim diye, uzun mevsu, senide yahudilere bensetmek niyetim degil
kendine iyi bak, bak bügünde DF gelmisin, ne güzel hayatt olmak, elimizden geleceyi kadar yaratana sükür edelim, birde bizden dim daha kötü durumda olanlari düsünelim, ve sonra karar verelim
Fie Emanillah