0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kemal bilici | | | | | | Kimse kimsenin ne tirnagi nede saci basi olma arzusunda oldugunu zannetmiyorum..Zaten olmayida isteyen yok.
1910 yili dikkatinden kacmasin Allahsiz rejim dedigin Cumhuriyet daha kurulmamis, demek oluyor ki seyh said o zamanin osmanli yönetimine birlik ve dirligine kafa tutmak icin kollari sivamis
Osmanli ne ile yönetiliyordu da kafa tutma yoluna gitti...?
Alperen e itafen
bu sekilde yazmissin , evvela sunu belirteyim ki Alperen in yazdiklarina noktasi virgülüne katiliyorum, diyelim ki bu yazdigin hem Alperen icin hem benim hemde Alperen gibi düsünenler icin dogru diyelim,peki senin IRK baglaminda Kürt ibarelerini satir aralarinda mazlum ve madur haklari gasbedilmis almasi gereken bircok hakki olanlar olarak bahsetmen zikretmen arasinda ne fark var..Ama sende gayet iyi biliyorsun ki DF de hic br zaman Türk-Kürt ayrimi yapilmadi burada bunu yapacak seviyede kimsede yok...Ama sen Kürt ile PKK yi ayni kefeye koyuyorsan, pkk ya yazilanlari kürt halkina yaziliyor diye düsünüyorsan o noktadada bizim yapabilecegimiz birsey yok...o zaman sen kendini yeniden tarif et kendine ..
ihaneti herkes isine geldigi gibi yorumlar
ama asla "" izafi "" degildir.....
Kaldi ki yukarida ismini verdigin kisiler yasadiklari ülkede ,o ülkeyi parcalayip kendi IRK larina ayri bir ülke daha olusturma cabasi güden isimler mide sen onlari yazdin..
Simdi seyh said ve icraatlari ile yikarida vermis oldugun isimlerin icraatlari arasindaki bagi nasil kuracagini cok merak ediyorum...?
Aciklama lûtfunda bulunursan bizde bilgilenmis oluruz | | | | | Allah Razı olsun kardeşim! |
| |