Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.01.2007, 22:36
hayal_gözlü
BIRDEN BIRE HAYATIMIN TÜMÜ OLDUN...

hayal_gözlü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen
Mesajı göster
Tüm resimlere dikkatlice baktim, ve her kelimeyi tek tek dikkatlice okudum..

Pes yani diyorum.. Pes..

Böyle bir komplo teorisi olamaz..Tebrik ediyorum..

Bunu kim kurguladiysa, Osman Sinav ile tanistirmak lazim, güzel bilim-kurgu senaryolari yazar..

15 sene saklanacak da, sonra baskasi onun yerine kuzu kuzu idam sehpasina gidecek de.. Birde giderken Devlet Adami edasiyla milletine mesajlar verecek de..

Hikaye bunlar hikaye..

Hem asilan gercek Saddam olsa ney, sahtesi olsa ney??

Bize bayram arefesinde atilan kazik, Saddamin boynuna üzüldügümüzdenmiydi? neyse, bu ayri mevzu..

Ama simdi üsenmesem celiski halindeki bir kac resimi oradan buraya ekler, o sayfada nasil cuvalladiklarini ispat ederim ama ugrasmaya degmez..

Irak Devletinin Lideri Saddam Hüseyin asilmistir, ötesi berisi yok.. Cismaniyetinse hic ehemniyeti yok..

Adamin genclik resimleri ile tutukluluk halindeki resimlerini karsilastirarak milletin aklina sacma sapan kurt düsürmenin alemi yok..

Tüm bunlari yapan yine Amerikadir..

Sebebmi??

Sebeb su;

Saddam acimasizca , hemde bayram günü, hemde siilere teslim edilerek infaz edilmistir, ve akabinde gayr-i ihtiyari bir tepki olusmus, benim gibi Saddam´in sahsiyetinden hazetmeyen insanlar dahi gözyasina engel olamamistir.

Saddam bir kahraman gibi ölmüstür.

Yasarken rest cektigi amerikaya, ölüme giderken bile rest cekmis, erkekce ölmüstür.

Amerika bu imaji yikmak icin böyle bir fisilti yayip "O vatanini milletini satip kendini garantiye alan bir serefsizdir, kahraman falan degil" demek istiyor..

Sazan gibi atlamamiza gerek yok..

Vesselam..
merak ettiysek yada o site bizi düsündürdüyse,o "sazan gibi atlamamiza gerek yok" cümleniz bence cok gereksiz...
ayirca neden olmasinki,adamlar en kücük ayrintilarina kadar incelemisler...
belki saddam zamaninda gercekten "kopyallatirdi" kendisini...
yapmaya gücü vardi sonucta...
okadar büyük seyler dönüyor nekadar bilgi edinsek bile anliyamiyacagimiz yada daha dogrusu anlatilmayan seyler vardir...
ama eger bunun arastirmasini yapiyorsak ve bu konuyla ilgileniyorsak bize gelen tüm düsünceleri ve bilgileri göz önüne almaiz lazim..
kendi konumdada söylemistim asla tam olarak gercegi bulamiyacagiz ama gercege en yakin olanini aramaktayim..
hayal_gözlü isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla