Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.01.2007, 18:23
abdulgani

abdulgani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
6 Teşekkür 6 Mesaja aldı
Muhterem kardeşim şu anda Türkiye gerçekten söylüyorum sanki tarihte üslendiği misyonun hürmetine adeta islam düşmanlarıyla kafa kafaya geldi Allah ordumuza devletimize birliğimize kuvvet ihsan etsin.

size inanın diyorum şu anda biz yazışırken bile mossad peşmergeleri gayrinizami harp adam kaçırma terör konusunda eğitiyor..

birkaç sene evvel barzani mürtedi kuzay ıraktaki ensar-ül islam örgütünü abd'ye toma hawkla vurdurdu..bir çok müslüman kürt ve arap şehid oldu.

Eğer Türkiye israil ve Abdnin safında yer alır kürdistana kafa tutmazsa Allah korusun 2.israil kurulur.Bu devlet İranı vurmada sıçrama noktası olur.evangelistİN yahudi KafirinİN önünde engel kalmaz...

(STRATEJİK OLARAK TABİ...KADERİ İLAHİNİN SÜPRİZİNİ KATMIYORUM ZİRA BİLEMEYİZ)

bizim de Kürt ve Türkler olarak ümmet şuurunu canlı tutup bir olmamız birbirimizde fani olmamız lazımdır.BİRBİRİMİZİ CANIMIZ GİBİ SEVMEMİZ LAZIMDIR MÜSLÜMAN KÜRT TÜRK OLARAK....Ve osmanlı Ruhunu bu topraklarda tekrar diriltmeliyiz.

Ben KÜRD kardeşlerimizin TEKRARDAN BİR SELAHADDİNİ kürdinin selahaddini EYYUBİnin misyonunu üslenmesini diliyorum...
benim bölge halkalarının ruhuna ve imparatorluk metafiziğine güvenim var..Bunu bilhassa askerde gördüm ki yaş olarak kendimden 8 yaş küçük gençlerde erlerde.insanımızın canı boğaına geldiğinde çanakkaleyi tekrardan yazabileceğine inanıyorum...
abdulgani isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla