| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen | | | | |
| Degerli kardesim, sazan gibi atlamak tabirini dikkat ettiysen "birinci cogul" olarak kullandim ki, özellikle sen üzerine alinma diye. Arastirmaciligini hafife almak degildi niyetim, yanlis anlama
Ama Allah askina, arastirmaya deger ne var bunda?
Yani tamam, yanibasimizda cereyan eden bir savas, o ülkenin lideri asilmis, duyarli bir insan olarak, neydi-nasildi diye kafa yormak elbette cok güzel bir duyarlilik..
Ama Saddam gercekten asildimi, asilmadimi mevzuunda "gercege en yakini bulmaya calismak" ne demek?
Saddamin ehemniyeti, Onun devlet adamligi, liderligi ise, O lider , O Devlet adami asildi..
Tikritli Saddamin gercekte cismaniyeti halen bu oksijeni soluyor olsa ne fark ederki? Neden anlamak istemiyorsun?
Ben, sen bosa kafa yorma diye diger konu altinda da söyledim ama gereksiz bir seye kafa yormaya devam ediyorsun
Bu tabiki arastirilmasi gereken bir mevzudur ama, senin benim arastirmam ile, heleki internetteki milyonlarca komplo teorisi uzmanlari ile yapilacak bir arastirma degildir..
Madem illede arastirip gercege en yakini bulmak istiyorsun, o halde calismalarinda basarilar diliyorum. Bu arastirmalarin neticesinde eger Saddami bulursan, söyle ona, böyle oyunlar oynamasin 
Sen simdi bu espriyede alinirsin   | |
| | |
konu benim size alinmam degil,alinsam bile ne degistirir dimi ama..
sadece tabirleriniz dokunuyor,yani gereksiz bi seylere kafa yoruyormusum,ayrica cogal kullanmisiniz ama sonucta tek yazanda bendim...
eger beni bu konu ilgilendiriyorsa yaparim arastirmami neden kücümsüyorsunuz yada dalga geciyorsunuz,herkes istedigini düsünebilir..
benim cok irakli kürt arkadaslairm dostlarim var belkide onlarda bu konu cok geciyor diye banada gecmis olabilir...
benim arastirma konumu begenmek zorunda degilsiniz ama sadece sizden istedigim dalga gecilmemsi ve kücük görülmemesi okdar...