Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.01.2007, 14:57
kemal bilici

kemal bilici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Yazilanlar bilgi acisindan hakikaten doyurucu seyler...

Yalniz sadece bir nokta var, Abdulgani Alperen in yazisina binaen Atatürk e yüklenmis.. Ben Elestirdigim zaman kendi kendime daha fazlasini söylüyorum Atatürk hakkinda...Ama burada dikkatinizi cekeyim Alperen Atatürkün Dini yasantisi üzerine övücü bir kelimesi mevcut degil,
Atatürkten örnekler verirken konuyla ilgili oldugu icin, 60 yila yakin ömründe yaptigi diyelim ki 30 dogrusu var bunlardan 3-5 ni aktarmis...
Alperenin yazisini aksi cihetten bakarak anlamaya calisirsak verilmek isteneni pek alamayiz...

Alperenin yazisinda birde su dikkatimi cekti , Galiba Alperen de Atatürk ü
siyasi ve askeri zekasini tasvip etmesede takdir ediyor..BEN gibi..

Asla tasvib etmiyorum ama yaptiklarina bakinca , ister Türk devletinin ve müslümanlarin menfaatine olsun isterse ölüm fermani olsun (maneviyatimizla ilgili ) tüm istediklerini yapabilmek ve milleti öyle yada böyle bir sekilde düsüncelerine dahil edebilmek, edemediklerini yine öyle yada böyle bertaraf edebilmek....vicdan ve iman ayaklarini düsünmeden üstün bir zeka nin ürünü olsa gerek diye düsünüyorum
kemal bilici isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla