| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Alperen | | | | |
| Mason Locasi bizzat Atatürk tarafindan kapatilmistir, bunu sadece resmi tarih degil, her kaynak söylüyor, biliyor. Ve ölümünden sonra mason kuruluslar tekrar filizlenmistir.
Benim amacim burada ne Atatürkcülük yapmak, nede onu dindar göstermeye calismak..
benim dikkat cekmek istedigim nokta, senin son cümlendeki ilk ifadedir...
Vesselam.. | |
| | |
Alperen Kardeşim;
Propaganda bizim işimiz değil. Sizin gibi arkadaşlarım sayesinde bilgimi ve görüşümü artırmak peşindeyim. Sağolun, varolun...
Ciddi anlamda 1935 den 1960 a kadar olan süreç hakkında bir bilgi yada döküman yok. Olanlarda izin verildiği (!) kadarıyla devlet arşivinden çıkanlar. Malumunuz sağolsun İsmet Paşa mız bir dönem ne kadar yazılı çizili şey varsa toplatıp yaktırmıştı... Malum amaç peşinde! Ancak ben bugün gelinen noktada, 1923 te Atatürk ten loca açmak için destur isteyenlere "hayır" lafından sonra öldürülmesi ve T.C. kanunlarının değiştirilmesi ve tüm bunklarında baş aktörünün İsmet Paşa olması kuşkusu içinde olduğumu beyan etmek istiyorum.
Malum bugünkü Atatürkçü Düşünce Derneği adı altında pekaka ya yardım ve yataklık yapan, marksis zihniyetin sıpalarını ve onların dhkp-c yapılandırmalarını savunmak bir yana düşmanları olduğumu da ifade etmek isterim.