Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.02.2007, 13:52
kutayre

kutayre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 1
48 Teşekkür 22 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız µmmed
Mesajı göster
as

Kendi açından haklısın değerli kardeşim,Ben yazdıklarından beriyim.Senin yazmış olduğun konulardan ben bahsetmedim.Benim burada anlatmak istediğim Müslüman insanların biribirine iltifatdan veya övgüden ziyade hitap konusu olmuştur.Partiden pürtüden bahsetmedim.Aynı zamanda Müslümanların biribirilerini devamlı göklere çıkarmasındanda bahsetmedim.

Kısaca şunu demek istiyorum,Hakaret eden insanları DF den uzaklaştırıyoruz,
Bu kim olursa olsun.Burasının bir forum olması hakaret içeren sözcüklerin bulunması gereken bir ortam olarak nitelendiren veya anlayan kardeşlerimiz varsaki DF i yanlış tanımışlardır.Belki başka yerlerde bu konular olabilir,Lakin burada buna izin yoktur.

kutayre Allah c.c razı olsun kardeşim,O Ayet de Allah c.c Resulunun s.a.v. kalkıp oradan gittiği konusunu açıklarsan bende daha iyi öğrenmiş olurum.
Doğrusu mealini okudum, tefsirinde bilğiniz noktaları yazın. çünki ben o mesajımda eksik yada yanlış noktaların düzeltilmesini istedim...

Hakika rasulullah efendimizin o sözlerin söylendiği ortamdan uzaklaştığı ise... Garibdir ama kafir gibi ithamlara maruz kalan kardeşlerimizi ya da kötü söze muhatab olanlar buradan çıksalar nasıl olurdu:):) terk etseler yani bu ortamı. Zaten bu gibi sözleri söyleyenlere karşı ilgilenmeyin diye mesajlarımda bir çok defa yazdım. Gale almayın bakmayın diye:):)

Benim yazmamı istediğiniz noktayı bilmediğim için yazamıyorum. siz yazarsanız mutlu olurum...

ebedi selamlar.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

(Kişisel Sayfam)

kutayre isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla