Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.02.2007, 14:59
numanji
..hayye alal cihad..

numanji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız EMANET
Mesajı göster
ve aleykumesselam...

Basortusu bulunan, hic ayet, hadis ve sana gerekli olacak bilgiyi vermeyen bi diziye bakmayi mi;
basortusunun bulunmadigi fakat hem hadis, hem ayet hemde dini ve tarihi olaylarin anlatildigi bi dizi yada programa bakmayi mi tercih edersin?
bu sozlerim kurtlar vadisi dizisi ve sinemasi icin gecerli degil sadece... genel anlamda soruyorum...
!!!!
elbet ki kadının çıkmamasından yanayımdır.. velakin görmüşünüzdür dizi de hoca kesilen "ömer baba" isimli "hoşgörü" abidesi insanın bile de mi eşinin kafası kapalı olmaz?

yani benim demek istediğim başörtülüler çıksın onları izleyelim değil inşallah anlatabildim?

"kurtlar vadisi Irak" filmini çok sevdiğini söyleyen kardeşim, nerede görülmüş düşmanın üzerine saldırıldığı ortamda topkeyün cihada çıkması gereken erkek ve kadınların, hadi kadınları geçtik, "dergahlarına" oturup zikir halkaları oluşturmaları... ? böyle bir şey olabilir mi? adam sana saldıracak sen de dua edeceksin sadece?

şehadete koşan mücahidleri terörist olarak nitelendirmeleri de işin cabası.. hani nerede yazıyor bu insanlar terörist diye? bana islami kaynak getirin.. ben bütün muhaddislerin,müfessirlerin, alimlerin görüşlerini okudum.. günümüz alimlerinin görüşlerini okudum.. hepsi cevaz vermiş.. onların ne haddine..!!!!!

neyse bu konular uzar gider..

siz güzel güzel tv'nizin karşısına geçin izleyin "kurtlar vadisi terör"dizisini.. çünkü dediğim gibi bizim her şeyimiz tam.. yapacak bir şeyler bırakmadık.. onun için artık dinlenmek hakkımız..

vesselam..
velhasılı kelam az kelam...