Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.02.2007, 10:16
abdulgani

abdulgani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
6 Teşekkür 6 Mesaja aldı
çok önemli Mahrem Konular...

Dün virane kardeşimiz bir konu açmıştı.
Cima adabı başlığı altında.ilk olarak bu fakir kadın erkek beraber namahrem bilgi paylaşımına dönüştüğünü yazdıktan sonra hassasiyet ve samimiyyetlerine güzelliklerine kesinlikle inandığım yönetici kardeşler

önce bu konuyu sonra
hayız nifas konusunu
guslü gerektiren haller konusunu sildiler.
Kollektif bir karşı çıkış başladı.
Şimdi ben kendimi kötü hissediyorum.yanlış anlaşıldım.

Namaz abdest gibi fıkıhtır bunlar ben sadece cima konusunun kadın erkek beraber işlenmesi konuşulmasına karşıydım.bayan biri tutsa erkek yazara cimada şu caiz mi şu fantezi yanlış mı diye sorsa ne derece doğru olurdu.birde bayanlar bayanlarla kendi arasında erkekler kendi arasında okuyabilir güncelleyebilir…
fakat konuşmak yazışmak şehvete harama cinsel ilgi duymaya sebeb olabilir…
Zaten bu konu karma işlenmez..

eşiyle yanlış beraber olan bir erkeğin namazı abdesti fıkhı gider iyi müslüman olamaz hatta lanetlenebilir bile…tabiî ki öğrenilmeli..ama yöntemi bu değil .CİNSELLİKLE ALAKALI GÜNAHLAR ÇOK MÜHİMDİR.
hayız nifasın öğrenilmesini hele guslü gerektiren hallerin öğrenilmesini yasaklamak çok büyük vebaldir..guslü gerekiren halleri tabiki geç kardeşlerimiz okuyacak öğrenecek.BÜLÜĞ yaşına gelmeden öğrenecek...bu genelde yazılmalı.okunmalı...
Hayız nifas hallerini zaten hem erkek hem kadın bilmeli..üzerine +18 işareti konulmalı.fakat bu tür konularda karşılıklı yorum teşekkür vs yapılmaz.SADECE OKUNUR..SORULSA BİLE BUNU ÖZELDE BAYAN BAYANA ERKEK ERKEĞE SORAR....

Cima adabı konusunun kaydırıldığı iyi olmuş.
Onun daha edebe uygun olanı içinde bu konunun olduğu bir ilmihali dowland bölümüne koymak.veya üstü kapalı işaret.veya sadece bayan bölümünde bayanlar arasında..
Erkeklerin bölümü olsaydı sadece erkekler arasında..
Şu bayan bölümüne ıp tesbiti veya benzeri izlenimlerle ancak bayan olduğu emin olunan kişiler alınmalı..

NEYSE
Benim ihlas ve samimiyetine inandığım yönetici abi kardeş ve dostlarımdan ricam hayız nifas ve guslü gerektiren haller konusu kilitlenmesin.Manevi vebal almayalım..cima adabının kilitlenmesi dolaysıyla Allah razı olsun diyorum..
abdulgani isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla