| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ASLAN BITCHEF | | | | |
| evet 3mgp sadece düz bir yeri cekerken guzel cikiyor hareket eden cisimleri hic net cekmiyor ben dedim özel bi Progami felan vardir.. Neyse ben biraz daha arastirayim Tessekürler... | |
| | |
Bencede ayar ile alakali bir mevzudur, resimler fazla yer kaplamasin diye fabrika ayarlari resim kalitesi genelde "yüksek kalite" secili olmaz.
Ayrica, yüksek kalite ayarini secsende, hareket eden cismi yinede düzgün cekemezsin, sony ericson ile bile :))
cünki bu digital kameralarin en zayif noktasi. En ufak bir sarsinti, yada objektifteki hareketlilik resmi bozuyor.
Birak telefonu, benim 400 € verip aldigim Sony cyber shot kamera bile hareket halindeki cisimleri dogru-düzgün cekmiyor. Gecen gün hali saha maci yapan arkadaslari cekeyim dedim, bir düzgün resim icin belki 20 tane resim cektim.. olmuyor..
Digital makineler eskilerin kalitesini yakalayamiyor. kac mp olursa olsun. Bu yüzden teknikerler yeni bir icad pesinde bu aralar. bilmem kac milyon pixel degil, sadece 1 pixel kamera üzerinde calisiyorlar. 1 pixel ve yüksek kalite..
Dikkar ederseniz, digital resimlerde ya gözler kirmizi cikar, yada donuk. Eski resimlerdeki canlilik, gözdeki fer yok. iyi bir kare yakalamak baya bi sans isi yani