Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.02.2007, 13:46
gençüsküdar

gençüsküdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2
15 Teşekkür 9 Mesaja aldı
Resepsiyonda 54. Hükümet’in Başbakanı Erbakan, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erbakan, İran ve Türkiye’nin birbirine iki yakın ülke olduğunu belirterek, “Bence hedefin Almanya ve Fransa arasında olduğu gibi kaç tren gidiyor, kaç kişi gidiyor ne kadar mal gidiyor. Bunları çoğaltmak gerekir. Türkiye ile İran arasında da ilişki o seviyeye kadar gelmelidir. İnancımız budur. İki kardeş ülke böylece münasebetlerini geliştirmelidir. Ben her resepsiyona gidecek vakit bulamıyorum. Ama bu özel bir resepsiyondur. Çünkü bu büyük bir devrimdir. Bu devrimi idrak etmek lazımdır. Sömürgeleşmeye, ezilmeye karşı insanların hakkını koruma devrimidir. Örnek bir devrimdir. Bugün vesilesi ile tüm İranlı kardeşlerimizin devrimini kutluyorum. Hayırlı olsun. İranlı kardeşlerimize sevgilerimizi sunuyorum. İran’daki bu devrim bütün dünyadaki saadetin çekirdeği olacaktır inşallah” diye konuştu.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

gençüsküdar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla