| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gençüsküdar | | | | |
| Resepsiyonda 54. Hükümet’in Başbakanı Erbakan, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erbakan, İran ve Türkiye’nin birbirine iki yakın ülke olduğunu belirterek, “Bence hedefin Almanya ve Fransa arasında olduğu gibi kaç tren gidiyor, kaç kişi gidiyor ne kadar mal gidiyor. Bunları çoğaltmak gerekir. Türkiye ile İran arasında da ilişki o seviyeye kadar gelmelidir. İnancımız budur. İki kardeş ülke böylece münasebetlerini geliştirmelidir. Ben her resepsiyona gidecek vakit bulamıyorum. Ama bu özel bir resepsiyondur. Çünkü bu büyük bir devrimdir. Bu devrimi idrak etmek lazımdır. Sömürgeleşmeye, ezilmeye karşı insanların hakkını koruma devrimidir. Örnek bir devrimdir. Bugün vesilesi ile tüm İranlı kardeşlerimizin devrimini kutluyorum. Hayırlı olsun. İranlı kardeşlerimize sevgilerimizi sunuyorum. İran’daki bu devrim bütün dünyadaki saadetin çekirdeği olacaktır inşallah” diye konuştu. | |
| | |
arkadaşim yapilan devrim şah ismailin yaptiğindan farli değil...
maden böyle olmuş diyorsa ve bunu dstekliyorsa neden hükümeti esnasinda iran ile yapilan münakaşalar hadlerini aşmakta idi...
iran bu devrimi abd sayesinde yapmadimi.abd nin idollerini benimsenmedimi.
şu an ahmedi necat in yapmaya çaliştiği bu idolleri yikmaya çalişmaktir.
inşallah ta başarir...