Konu: Carsaf
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.2007, 08:48
msadi

msadi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız serra
Mesajı göster
ben de daha çok dikkat çektiklerine inanıyorum...ancak,samimi niyetler,ihlasları ve sabırlarıyla çarşaf giyen bayanları takdir ediyor ve gayretlerinden dolayı imreniyorum...
çarşaf giyenler mi dikkat çekiyor???!!!

kendinize gelin ey ahali!

ey ehli tarik size neler olmuş böyle (addanali)...
şu ümmetin en günahkarı fakir bile yazdıklarınızdan utanıyor!!!
Takvanın ölçüsü asla olamazmış.Çağ sizi bekliyor buyrun takvanın ölçüsünü siz koyun o halde!!!hani o uyamadığımız güzelim ölçüyü.Hani büyüttüğümüz enelerimizden sıyrılıp kabul edemediğimiz ölçüyü!

çarşafın daha çok dikkat çektiğinden yola çıkarak benzeri şeyler söyleyip absürditenin son örneklerini ateist ve taş kafalar çoktan verdiler...

TAVUS KUŞU gibi (çeşitli renklerde ) eşarplara bürünenler dikkat çekmiyor da kara çarşafa girenler mi dikkat çekiyor.El insaaaaaaf!

gönül isterdi ki hiç bu tür söylemlere bulaşmayasınız.
Çünkü onlar cumhuriyet döneminin yöresel kıyafetli nene hatunlarına bile saldırmaktan geri duramadılar.
Mutezile akla saplanıp gitti,Ruhu Kalbi unuttu...ve elinde tek madde kaldı...Söylemleriyle kemirdiler toplumu içten içe içlerindeki kurdun beyinlerini kemirdiği gibi...

ve şimdi müslümanların söylemlerine ne olduğunu,gözlerinin neden böyle baktığının sebeplerini araştırmanın vaktidir.takva penceresinden!!!

öyle ya !!!çarşaf daha dikkat çekiyor!!!
msadi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)