| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız ---reis--- | | | | |
| bazen doktorlara kızıyoruz..... ama onlarıda anlamak lazım... yurdum insanıyla uğraşmak kolaymı.... | |
| | |
Oh be bi Allahın kulu da hak verdi sonunda
Abartmıyorum ama arkadaşlar yaşını bilmeyenden tutun, çocuklarının
isimlerini bilmeyenler var.. Doktora neden geldin diyoruz bilmiyor, şurda ağrın var mı, var. Burda var mı var, orda var mı var. Ama yok yani biliyorum, hastanın karnı ağrıyo parmağını gösteriyosun var diyo...........
Bi de kaprisliler var, 2cc cik kan alamıyosun, vermem diyo adam. e nasıl tedavi edecez, doktor değil misin edeceksin.. İnanın bizler onların bize üsluplarıyla karşılık vermiş olsaydık çoktan adımız canavar doktor olmuştu...
Türkçe konuşamayan var, olabilir tabi ama sen doktorsun ya bileceksin anlayacaksın ne dediğini....
Ne şikayetin var diyorsun, nerdeyse en son gittiği gün toplantısında yediği şeyin tarifini yazacak... susturuyosun, kötü oluyosun..
Ah hele ilk girişte damarı bulamadın, o zaman vay haline... ikinciye teşebbüs bile ettirmiyolar, ama mecbursun nolacak, nazını bekle ki dinsin...
Saymakla tükenmez misaller, bizler yine de şikayetçi değiliz, tek istediğimiz sizler de şikayetçi olmayın artık...... üzülüyoruz gerçekten kimseye çaktırmadan çok üzülüyoruz......

hadi bir gülücükle noktalayayım....