Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.03.2007, 08:42
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 141
662 Teşekkür 248 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız A.Kadir
Mesajı göster
Gerçekden, Kudret kardeşimiz vesile olur inşallah,bir organizasyon olup da yalnız büyük ihtimal kurada ancak sonraki yıl çıkar (Türkiye için) ummed abi,ne dersiniz?
Abi bunu yazmam ile ne derece doğru yazacağım bilmiyorum.
Şu fani meta dünyasında,Hac konusu açılınca acaip bir kıskanma beni tutuyor.
Oradan gelenlerin oraları anlatmaları insanların gözünde yaş olup içinde büyük bir ateş oluyor.

inşaAllah yaşım 31 abi.35 ime gelmeden Allah c.c maddi imkan verirse gideceğim eşim ile birlikte,zaten pek tatile giden birisi değilim.

Benim gerçekten buna çok ihtiyacım var.Bana inşaAllah dua edin.Şuan yavaş,yavaş biriktiriyorum en son 98 de eşim ile izin yapmıştım.

Eşimide ikna edeceğim bu konuda Ya Sen türkiyeye gidersin yalnız başına,Yada ben Hacca Allah c.c Resulune ve ondan sonra onun Ashabını ziyaret ederim yalnız başına, bunu dedimmi dayanamaz zaten.

inşaAllah Kudret kardeşimiz nasip olur, onun içinde dua ederiz.
Bu konuda benimde çok dua ya ihtiyacım var.

Lütfen Namazlarınızda geceleri beni ve eşimide dualarınızdan eksik etmeyin.(Yine bencil bir mesaj yazdım) kusuruma bakmayın.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla