Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.03.2007, 14:08
Mücahid Yildizi
Bana Mevladan haber ver

Mücahid Yildizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
3 Teşekkür 2 Mesaja aldı
bizler galiba iki değişik almanyalarda yaşıyoruz, dediklerine hiç katılmıyorum mazlum kardeş.....

ilk önce türkiyedeki türban savaşı ve avrupadaki türban savaşını kesinlikle kıyaslayamazsın. 2 değişik dünyadır Ama sen bunu böyle hafif bir bakıştan algılarsan durumun detayına fazla önem vermiyorsun manasına geliyor.

Gönül huzur ilen sokakta yürünemiyor, bundan daha ne kötü kısıtlama ne olabilir ki. Sorun ilgi çekmek değil aslında, insanların düşünce tarzı rahatsızlığa yeter bence. Benim için bunlar bile büyük bir engeldir, şükür mücadeleye devam, ama canugönülden memnun olduğumu söyleyemem. Bunlarda binbir sorundan sadece birtanesidir.

ikimizin çok değişik geleceğe bakış açımız vardır....... 24 senedir burda yaşıyorum ve senin dediğin gibi almanyayı hiç görmedim ve tanımadım.

bu zorluklar ilen mücadele ettiğim için konuşuyorum, bilmiyorum sen hangi tarz mücadeledesin ve zorluk kolaylık içerisindesin.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
Mücahid Yildizi isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla