Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.03.2007, 09:10
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 134
556 Teşekkür 232 Mesaja aldı
as abi

Abi beni biliyorsun,illa bir şey buluyorum.

Bu resimde senden bir kaç ricam olacak abi ve ondan sonra pptx e yani #Powerpoint e ekleyeceğim.Şuan bu konu ile ilgili başladım yetişirse camiide gösterim olacak inşaAllah.

1.Allah c.c Resulu Muhammed s.a.v. ismi arapça resimde eksik.Şayet bunu eklersenki abi daha çok güzel olacak.

2.Mescidi Aksa yerine Ravzayı Mudahhara olursa yeşil kubbe çok güzel olur abi.

3.Arkadaki Allah c.c lafzı dursun ama abi sağ tarafa mesela Muhammed s.a.v ekleyebilirsin.Lütfen eklersen şuna dikkat etmen ricası ile Allah c.c lafzından büyük olmasın abi.Hatta Allah c.c lafzından biraz daha aşağıda derken camiilerdeki klasik görünüm şekli dışında sağ sol gibi değil

4.Selat -> Salat olursaki daha iyi olur inşaAllah yanlış bilmiyorum.

5.En alt tarafında ismini küçük bir şekilde eklersen güzel olur hatta istersen tabii delikanforum.NET_Kemal_58 de olabilir abi nasıl istersen ama isminin olmasını şahsen isterim.

Aklıma gelen bunlar abi.
Allah c.c razı olsun,

ne sorun birisiyim demi,bana bir şey beğendirmek çok zor gibi abi.
Beğendim şahsen diğer hepsi çok güzel,Genel anlamda renk uyumu mükemmel.
Bilhassa yeşili çok iyi düşünmüşsün resmi çicek gibi açmış.Aksi takdirde karanlık bir resim olarak kalma ihtimali olabilirdi.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla