0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
| Bahadıralp, Satıhta kalan düşünce insanın hakikate ulaşmasına mani olur.Paşa ile Soyer arasındaki ilişkiyi irdeleyelim : Paşa'ya Denktaş diyelim mesela, Soyer de Talat olsun.Denktaş sureti haktan "görünen", Talat ise batıya teslim olmuş, manevi-milli değerleri törpülenmiş adam... Denktaş sen kimsin ? Neden şehit kanlarıyla suladığımız yavru vatana maneviyat şırınga etmedin ? Gittin mason toplantılarına beni kötüledin, bana yobaz dedin, çarşafımı aşağıladın, camimi engelledin,şehid kanlarını kumarhane inşaatlarında harç olarak kullandın...Vicdansız , tarihsiz, köksüz adam şimdi neden şikayet ediyorsun ? Yavru vatanda birçok yolsuzluk, kirli para ilşkileri, suistimaller...Şehid adayları zaten bu kompradorları ihya etmek için var... İstiklal marşının "ruh"unu ne zaman benimsediniz ki sureti haktan görünüyorsunuz ? O marşın şairini ve aile efradını perişan halde ölüme terk ettiniz.Ona da yobaz dediniz peşine hafiyeler taktınız adam kahrından Mısıra hicret etti. O marşı ağzınıza en son alacak sizlersiniz."Hakkıdır hakka tapan " aman ha inme gelir felç olursunuz... Büyük doğu derindir yemez denktaş ağa...Sen ancak surette kalmış, öze inememiş, uyanamamış "dost" lara yedirirsin...Ben senin ciğerindei lekeyi bilirim ağa, paşa...İlk fırsatta müslümanı avlamak için geberirsiniz...Şimdi sıkıştınız milli değerler öyle mi ? Boynuna haç kolye takan kıbrıslı genç kızın mesuliyeti senin boynundadır mason aga...Masonluğunu "ispatla"dın bize...DENKTAŞ , TALATI SEN DOĞURDUN !..Hepinizin ciğerine tüküreceğimiz günler yakındır inşallah.Kıbrısı da müslüman düşünce kurtaracaktır ALlah cc ın izniyle. Selametle. |
| |