Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.03.2007, 09:29
abdulgani

abdulgani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
6 Teşekkür 6 Mesaja aldı
Dünya ticaret merkezi Dünya kapitalizminin simgesi ...Abd yi ayakta tutan, dünyanın dört bir yanına ordusunu gönderip o ülkelerden zulümle alınanlarla gariban milletlerin uçağı füzesi olmadığı için yetişemeyeceği okyanus ötesinde zulme dayalı kurulan refahın simgesi....
Abd kendini şu saniyeden sonra parçalasa bile artık argo tabirle bekaretini kaybetmiştir.

benim kasdettiğim sorumluluk günahsız yavruların arasına ve ekmek kuyruğunda sıraya giren mazlumların her ne kadar rafızi köpekler ırakta sünnilere aynısını da yapsa da- camide adam vurmak gibi- sünnilerin cami bombalaması..eğer bunu o yapılması yolunda emir veriyorsa usame sorumluluk alır..

11 eylülün
islam düşmanı yahudiler petrolcüler ve mücahid müslümanlarca ortak yapıldığına inanıyorum.üç kesimde orataya çıkacak kargaşadan kendilerinin karlı çıkacağını ummuş olabilir.yahudi saldırtacak..büyük israile bir adım daha ve bazı kuvvetler gelecek petrol kuyusuna yakın olacak..

mücahidlere gelince-ARAP DÜNYASININ ERKEKLERİ OLUR BUNLAR- zaten 48 den beri işgal atındayız diye düşünüyorlar.
90 da suud ırak ve kuvey'te de yerleştiler..zaten işgal altındaki toplumu batıdan gelecek şamarla uyandırmak ve abd nin karizmasını çizmek için iyi bir fırsattı (zaten islam toprakları zihinler işgal altındaydı ve büyük saldırı dalgası zaten gelecekti..aynı işe benzer bir işi basayev yapmıştı.rusya saldırmadan dağıstana saldırmıştı...)YAHUDİLER ABD ulusunu islam topraklarına karşı savaştıracaktı .zira israil işgalinin meşruiyyeti artık kamuoyunda tartışılıyordu.
ve abd toplumunu ve batıyı hitler nazizmindeki gibi romantizmin içine itti.bunu başardılar zira bush gibi gerizekalı ve babası gibi devlet adamlığı değil adamlık vasfına sahip olmayan bir angut deccal biçilmiş kaftandı..

ve islam düşmanları 11 eylül saldırının başarısı adına müslümanların önünü açtı.her fırsatı sağladı.
arap gençlerin bu eylemde kullanılmış olduğu ortada zaten.
sonuçta kısa vadede batılılar ve yahudiler uzun vadede mücahidlerin planı sonuca ulaşacak gibi gözüküyor.ama büyük bedel ödeyerek..böyle düşünüldüğü zaman sanırım eksik taş kalmıyor..

Abd ye karşı yapılan beynelmilel cihadın stratejik açıdan çeçen cihadından daha önemli olduğunu savunuyorum.
çeçen cihadı yerel bir cihaddır.

ıraktaki harb yerel de olsa sonuçları uzantısı derin olup bütün islam alemini bağlar.sonuçlarının 1979 da sscb ye karşı başlayan afgan harbinden daha derin olacağını hatta batılı güçlerin islam topraklarını terk daha önemlisi yenilmeleri ile sonuçlanacağını düşünüyorum
.
ALLAHU ALEM.

Konu abdulgani tarafından (27.03.2007 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
abdulgani isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla