| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gençüsküdar | | | | |
| bu konu canıma tak etti artık özellikle bu Peygamber mitingi ile alakalı birşey duymak istemiyorum...
Saadet teşkilatları uğraşıp bir miting düzenlemişler milli görüşçüler bunlara kafa yoruyorlar... 3 bin genç miting anında bilfiil çalıştılar aşk ile.... Birde akp teşkilatları var tabii güngören teşkilatında olanları buraya yazamıyorum çünkü DF'nin ahlak çerçevesi bunu kaldırmaz özelden yolluyorum | |
| | |
minik kusum sevgini ve bu Davaya Askini anliyor ve biliyorum..ayrica destekliyorum..cünki Davasi olmayan bir kimse yem olur veyahut orta mali olur.
Güngören Teskilatinda ne olduysa bunu gazetelerden okudun..dogrusunu bilmiyorsun..dogruda olsa ? sana özelden yazdigim gibi..bunlar gibi sütsüzler cogu cemaatte yokmu?..teki hadisin ayetin sihirini kullanarak bu isi beceriyor..digeride makamini..:-)
Ve bunu Ispata calismak ayrica bir Rezil Vak a dir Müslümanlar arasinda..
Hani bir hadise vardi ?
"Sag elin verdigini Sol El bilmeyecek..bilmemelidir."
Sen calis..isini yap..Hayrinida yap...ama yaparken gizli kal.
Anlamak istemediginiz sadece bu..yoksa üstün gayrete ve azime ancak destek gelir benden.
Bu ise alinmak yerine hizmet anlayisinizi ve bundan sürekli cikarmaya calistiginiz Parti menfaatini gözden gecirin abisi.