6 Teşekkür 6 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız emre1983 | | | | | | Şu an erbakanın tayyip beyi eleştirmeye ne kadar hakkı varsa mehmet akifinde abdulhamid hanı eleştirmeye hatta hakaretvari gibi görülecek lakin edep sınırlarını aşmayan sözler sarfetmesine o kadar hakkı vardır. | | | | | | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız emre1983 | | | | | | Akif olsak da keşke Hamide toz kondursak Hamide toz konduran bir akif de biz olsak Gülden bülbüle düşen kan rengi bozar mı hiç Hamidim gül Akif bülbül olurmu ayrılık hiç
| | | | | muhterem kardeşim ne kadar acaip bir söz söylüyorsunuz... Memleket emperyalizmin en azgın çağında küffarın kuşatması altında yahudi bütün kuvvetiyle filistiden toprak istiyor ingilizler hindistanı işgal etmiş islam toprakları ajan kaynıyor.yeryüzünde tek islam devleti kalmış. ermeni rum yunan sana kafa tutuyor.hatta padişaha sui-kast yapıyor. masonu vehhabisi hristiyanı kafiri memlekette ne kadar hain varsa birleşmiş... osmanlının şahsında islam mekkeye kadar sürmek adına..orda boğmak adına.. ve başta islamın halifesi bekçisi sultan hamid han hazretleri gibi bir dahi ehli sünnet veliyyullah var... ve kafir islam düşmanı ve hainlerle kuran islam kabe arasındaki belki tek siyasi engel.... sonra elmalılı şöyle yaptı armutlu böyle dedi akif şöyle dedi... gurban elmalılı alim tamam.. akif dediğin eninde sonunda şair.. hatta o devirde elmalılı akif vs.vs. alimde olsa mütefekkir de olsa sultan hamidin ehemniyyetine ve ümmet adına gereğine göre ALLAH rızası için kimdir YA HU...? halife hazretleri kim... islamın kaderi var ortada... eksik olsun ben abdulhamide sadık kalayım da Akiflik eksik olsun efendim… o dediğiniz insanlar öldüğü zaman ne oldu etkisi eksikliği ne oldu bir düşünün.. abdulhamid ümmetin başında olmayınca ne oldu bir de onu düşünün…? İSLAM ÜMMETİNİN BUGÜNKÜ DURUMUNA BAKIN.Duygusal tarzda yaklaşırsan hiçbirşey anlamazsınız.. Vesselam. |
| |