Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.04.2007, 18:38
elmnightmare
Arife Her Gün Kadir Gecesidir

elmnightmare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 999
1.050 Teşekkür 602 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE
Mesajı göster
tüm olumsuz duygulari bir yana birakip ..hemen simdi sükretmemiz gerektigini düsünüyorum...
"yok o kadar derdim varki...tebessüm dahi edemem su an" mi diyorsunuz? ...
"her seyden iki cift yarattik ki düsünesiniz" yazili kuran`da...öyle ise..aci - mutluluk...ölüm -dogum...hüzün-huzur ..hastalik -saglik..tüm bunlar dengelidir...
kötü bir günümüzde..."üf herseyden biktim..batsin bu dünya..veya kahretsin" gibi sacma sözleri sarfetmektense...sükredecek ne kadar seyimiz oldugunu düsünmeliyiz...
cocuklarim beni strese sokar..."üf püflerim"....siz hic cocugunuzun basini beklediniz mi acillerde?...beklemediyseniz hemen sükredin ..hemen simdi..
bazen eslerimize kizariz ..? siz hic esinizi kanlar icinde gördünüz ..hayatindan endise ettiniz mi? etmediyseniz hemen sükredin..hemen simdi...
arabaniz bozuldu ve o kahretsin sözcügünü mü sarfettiniz? sizi bilmem ama ben hamdolsun böyle anlarda cok garip birseyle karsilastirilirim...yaya gidiyorum ya biyere...stresliyim...yorgunum ...tam offf cekcem ki...karsidan motoru olmayan sakat arabasinda oturan ve tekerlerini elleriyle ceviren..ayni anda cok huzurlu surat ifadesi olan biri gecer...ve ben kendimden utanirim..ve hemen sükrederim....siz..sakat kalmanin ne oldugunu bilmiyormusunuz? yürüyememenin..cocuklarinizla top oynayamamanin...evinizin ailenizin gecimini saglayamamanin ne demek oldugunu bilmiyormusunuz..o zaman hemen sükredin.hemen simdi...
ayrica...benim bu belkide ne haddine diyeceginiz yazimi okuyabilmeniz icin gereken gözler icin ....bu sözlerin manasini kavrayabilmek icin verilen akliniz icin....off poff lerinizden pisman olacaginiz halen susmayan vicdaninizin sesleri icin..sükretmelisiniz ...hemen simdi...
olmayanlara sitem etmedne..ilk basta bi nelere sahibiz ona bakalim ve sükredelim..hemen simdi...

(alinti degil..icimden geldi)
Peygamberimizin bu konuyla temas eden bir hadisini nakletmeden geçemeyeceğim
Sahabe efendilerimizle bir keçi ölüsünün yanından geçerken Sahabe efendilerimiz kokan keçi ölüsünden rahastız olmuşlar.Bir an önce gitsek gibisinden tavırlar sergilemişler.
Peygamberimiz hemen durdurmuş ve ders olabilecek şu sözü söylemiş.

Boynuzları ne güzel

Evet Peygamberimiz her şerde dahi hayır olduğunu bu sözle göstermiş bize ders almak düşer.
SisterE ye bu güzel düşünceleri hatırlattığı için teşekkürler

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
elmnightmare isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla