Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.04.2007, 16:14
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 172
789 Teşekkür 309 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP
Mesajı göster
berbat demek degilde , attigin atis, hedef tahtasinda 1 den 12 ye kadar sayilar olur ya, tam isabet dedikleri zaman hedefin tam ortasindaki siyak noktayi vurmussundur 12 den vurdu derler...
en kötü atis en son daire yani 1 puan i gösteren daireye yada o dairenin de disinda yapilan atistir...
Karavana ; Atisin ; Birak daireleri , hedef tahtasina dahi ugramadan hic alakasi olmayan noktaya isabet etmesine denir...
ben sadece hic yorum yapmadan karavana yi acikladim ..gerisi ikinize kalmis beni karistirmayin
Açıklamadan dolayı Teşekkür ederim.Tamam haklısınız yani parazit etme derler ya benimde mesajım burada şuan bu konumda oldu.

Partilere değilde Şeriat benim anladığım şeriat a ve bir çok kardeşimizin anladığı şeriat a leke gelmemesi için açıklama yaptım.Üstünde kara Leke olanlar systemin değirmeninde dönenler Şeriat değil.

Yoksa her silaha sarılan Allahuekber naraları ile etrafı tarıyan şeriat ı anlamış olmadığı gibi Allah c.c ve onun Resulu s.a.v efendimizi tanımayan systemin başında olanda tanımış anlamına gelmiyor.

Daha ileriye gidecek olursakki şahsen ben Laiklik systemini çok güzel ve mert bulmaktayım.Burası Laiktir Allah c.c kimde oluyor biz Allah c.c diye bir isimi tanımıyoruz diyen bir system olduğu zaten isminden de anlaşılmakta.

Bundan dolayıdırki system değişmedikten sonra başındakiler 70 sene daha değişsin değişen sadece isimler olacaktır.

Bilmem bu mesajlarım ile ileriyemi gidiyorum.İçimden geldiği gibi yazdım.
ve ekliyorum yeniden sizi Allah c.c rızası için seviyorum.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla