| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP | | | | |
| berbat demek degilde , attigin atis, hedef tahtasinda 1 den 12 ye kadar sayilar olur ya, tam isabet dedikleri zaman hedefin tam ortasindaki siyak noktayi vurmussundur 12 den vurdu derler...
en kötü atis en son daire yani 1 puan i gösteren daireye yada o dairenin de disinda yapilan atistir...
Karavana ; Atisin ; Birak daireleri , hedef tahtasina dahi ugramadan hic alakasi olmayan noktaya isabet etmesine denir...
ben sadece hic yorum yapmadan karavana yi acikladim ..gerisi ikinize kalmis beni karistirmayin | |
| | |
Açıklamadan dolayı Teşekkür ederim.Tamam haklısınız yani parazit etme derler ya benimde mesajım burada şuan bu konumda oldu.
Partilere değilde Şeriat benim anladığım şeriat a ve bir çok kardeşimizin anladığı şeriat a leke gelmemesi için açıklama yaptım.Üstünde kara Leke olanlar systemin değirmeninde dönenler Şeriat değil.
Yoksa her silaha sarılan Allahuekber naraları ile etrafı tarıyan şeriat ı anlamış olmadığı gibi
Allah c.c ve onun Resulu s.a.v efendimizi tanımayan systemin başında olanda tanımış anlamına gelmiyor.
Daha ileriye gidecek olursakki şahsen ben Laiklik systemini çok güzel ve mert bulmaktayım.Burası Laiktir
Allah c.c kimde oluyor biz
Allah c.c diye bir isimi tanımıyoruz diyen bir system olduğu zaten isminden de anlaşılmakta.
Bundan dolayıdırki system değişmedikten sonra başındakiler 70 sene daha değişsin değişen sadece isimler olacaktır.
Bilmem bu mesajlarım ile ileriyemi gidiyorum.İçimden geldiği gibi yazdım.
ve ekliyorum yeniden sizi
Allah c.c rızası için seviyorum.