Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.04.2007, 11:15
beneft

beneft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız aLaTurka
Mesajı göster
.gülmemin sebebine gelince şimdi o şahıs cennete gitmezse gideceği tek yer var orasıda cehennem.işte tam bu noktaya dikkat.adam cehennemi uzaktan bir görse saçının teline değişmem dediği cennet için kadını komple feda eder.
ne saçı alın hepsi sizin olsun yeterki cennete gideyim der.
vala alaturka kardeşim hem haklısın ,hemde çok değişik bi bakış açısındann yaklaşmışsın ne diyelim ! Adam ''benimki aşkdeğil ibadet'' diyo , o bur cahil [summu haşa] ''sana taptım Allah gibi '' diyor say say bitmez şimdi adam lara sorsan ''elhamdulillah ben muslumanım ''der, obur cahil podyumda iç çamaşır defilesine çıkar, akşamına layla mıdır nekarın ağrısıysa oraya gider boynunda koca bir haç la sonrada .''yo efendim ben olesine takmıştım elhamdulillah ben muslumanım ''der, sen ''hayır ,sen kafirin onde gidenisin '' dersin obur musluman '' vay efendim ben muslımanım diyene sen nasıl kafir dersin'' der bide seni suçlu duruma duşurur.
vallahi Ebu cehil bile daha bilinçli idi şimdiki muslumanım diyenlerden ,zira Rasulullah svs ona kelime- i tevhidi solemesini soleyince O '' sen ilahları tekbir ilah mı yaptın '' diye tepkisini dile getirirdi.Oysa Allah cc kitabı mubinde buyuruyo '' onlara yeri goğü kim yarattı dersen şüphesis Allahtır diyeceklerdir'' buyuruyo. hal bole oolduğu halde Ebucehil solemedi ama bunlar kufrun daniskasını yaptıkları halde gene çıkıp ''ene muslim '' diye biliyolar ne diyelim ? Ne Allahın uluhiyetini , ne rububbiyetini, nede isim ve sıfatlarını bilmeyenlerden ne beklersinki , varır karşına en teslimiyetçi musluman olarak çıkar.Sen allahın ayetini dile getirincede'' benim kalbim temiz '' der.Merak halindeyim acaba bu insanlar kalblerindeki kiri ne ile çıkarıyorlar? selam ve dua ile
beneft isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla