Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.05.2007, 10:49
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 4
51 Teşekkür 43 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BITCHEF
Mesajı göster
Her imtihanda kopya cekmisimdir hic birinde de yakalanmadim cok profesiyonelimdir

tiyo isteyenler varsa Özel msj la tüyo basi 5 euro olarak verebilirim

ben cok fenaydim ya copyasiz imtihan olurmuydu hic..butun gece oturur kopya hazirlardim bide bi kullandigim kopya türünü bidaha kullanmazdim bi kerede bioloji imtihani varken ben piskoloji imtihanina hazirlandim (kopyalarla ) tabi yine gectim yandaki caliskan arkadasim sayesinde tabi ....

sabah sabah güldürdün beni professionel kopyaci...

ben hic kopya cekmezdim..fakat hazirlardim kopyalari...bir aksam önce oturur (önemli sinavlarda) kopya icin hazirlik yapardim..sabah da onlari birakir giderdim...o secerek yazdiklarim ise ertesi gün sinavda aklima gelirdi ...yani cekmedigim kopya benim icin her zaman faydali olmustur.. :)
(aklima bir ani geldi...sinifta yanimda oturan arkadas...tüm matematik yazilisini benden bakarak yazmisti..yazililar geri verildi birkac gün sonra...o 6 aldi ben 1 (almanyada bir pek iyi alti en zayif not) bu simdi gidip itiraz etti mi ögretmene.."ama ben hepsini .....`dan yazdim oldugu gibi.niye onun 1 benim 6 " demezmi bide sivri zeka -kendi kendini ihbar olayi...ögretmenin cevabi : "madem böyle bisey yaptin..bu kadar dikkatli baktin tüm bunlari kopyalamak icin...nasil olurda iki farkli grup oldugunu farketmedin"