| Nedir Forumyun Hali yaa.. Siyaset...Siyaset...Siyaset...Nedir Bu!!! Nedir Forumyun Hali yaa.. Siyaset...Siyaset...Siyaset...Nedir Bu!!!
Nedir arkadaşlar yaa...
alem-i islamın meselesi mi kalmadı...
Kendimizi kurtardık da şimdi ülkeyi sonra dünyayı kurtarıyor...
bilmiyor muyuz
Ymülk umumen Onundur. Sen, hem Onun mülküsün, hem memlûküsün, hem mülkünde çalışıyorsun. Şu kelime, şöyle şifalı bir müjde veriyor ve diyor:
Ey insan! Sen kendini, kendine mâlik sayma. Çünkü sen kendini idare edemezsin. O yük ağırdır; kendi başına muhafaza edemezsin, belâlardan sakınıp levazımatını yerine getiremezsin. Öyle ise, beyhude ıztıraba düşüp azap çekme. Mülk başkasınındır. O Mâlik hem Kadîrdir, hem Rahîmdir. Kudretine istinad et;
rahmetini ittiham etme. Kederi bırak, keyfini çek. Zahmeti at, safâyı bul.
Hem der ki: Mânen sevdiğin ve alâkadar olduğun ve perişaniyetinden müteessir olduğun ve ıslah edemediğin şu kâinat, bir Kadîr-i Rahîmin mülküdür. Mülkü sahibine teslim et. Ona bırak; cefâsını değil, safâsını çek. O hem Hakîmdir, hem Rahîmdir. Mülkünde istediği gibi tasarruf eder, çevirir. Dehşet aldığın zaman, İbrahim Hakkı gibi “Mevlâ görelim neyler / Neylerse güzel eyler” de, pencerelerden seyret, içlerine girme....
perişaniyetinden mütessir olduğun ve ISLAH EDEMEDİĞİN şu kainat bir kadir-i rahimin mülkü... sahibine teslim et... cefasını değil safasını çek... Dehşet aldığın zaman ki... şu an alıyorsun ... yok dünya neden böyle yok neden düzelmiyor yok, bilmem ne bilmem ne...
dehşet aldığın zaman da de diyor mevla görelim neyler neylerse güzel eyler de... PENCERELERDEN SEYRET İÇLERİNE GİRME...
ne pencere kalmış ne de başka bir şey girmişsiniz girmişler işin içine siyaset de siyaset başka bir şey düşünülmemiş.
Kendimizi kurtaramadan başkalarını kurtarmaya çalışıyoruz...
kaç defa yazdı kaç kişi kendimizi düzeltemedikçe idaremiz de düzelmeyecek...
ama hep idareyi düzeltmeye çalışır oldu kendimizi değil...
Şu an ki alem-i islamdaki muvaffakiyetsizliğimiz idareden çok bizim kendimizi düzeltememizden... Tokat yiyoruz... Uyarılıyoruz...
Forumda yeni mesjalara tıklıyorum aman Allahım o da ne yok ak parti ne yapmış... yok fazilet yok chp, yok şunlar yok bunlar...
adam akıllı kaç gündür istifade ettiğim bir konu olmadı.
Hep aynı mülahazalar...
içimden dedim yazyaım bari o konuya. yazdım uzunca yazdım...
ancak ne var ki kimsenin dikkatini çekmedi...
bir kişinin siyasete temas eden iki cümlesi alıntılandı da yazdığımız iman isla dediğimiz buna çalışalım dediğimiz onlarca cümlelik mesaj gale bile alınmadı...
kızmayın ve darılmayın canlar... fakat siyaset cazibesi aldatıyor... gözümüzü kapatıyor...
şimdi forumun yönetici abileri ablaları lütfen bana şöyle demesinler rica ediyorum hepinizden:
burası bir forum isteyen herkes istediği şeyi kurallar dahilinde yazabilir paylaşabilir.
lütfen bu sözleri bu mesajıma söylemeyin can kardeşler.
sizden rica ediyorum.
ve tüm kardeşlerden özür diliyorum sürç-i lisan etti isem.
sevgi ile kalınız.
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. (Kişisel Sayfam) |