Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.05.2007, 22:07
jandarma
Sabır acı, meyvesi tatlıdır.

jandarma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 505
522 Teşekkür 279 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gençüsküdar
Mesajı göster
HAKAN AYGÜN - BUGÜN GAZETESİ

15.05.2007 TARİHLİ YAZISI

Erbakan hoca milletvekili adayı mı?

Bu yazının başlığındaki konuyla ilgili önemli gelişmelere hazır olun! Detaylara geleceğim ama önce bir anımsatma... Son cumhurbaşkanı adayımız Abdullah Gül ve Necmettin Erbakan'la bendenizin bir "ortak noktası" var.

Son zamanlarda Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığı vesilesiyle "29 Ekim doğumlu" olduğu ve ön adının "Cumhur" olduğu yazıldı çizildi, Erbakan Hoca ve bendeniz de 29 Ekim doğumluyuzdur. Benim de adım az kalsın "Cumhur" konacakmış, çoğu Cumhuriyet Bayramı'nda doğana konulduğu gibi...

Erbakan'ın Başbakan olduğu dönemde Köşk'teki bir Cumhuriyet Bayramı kokteylinde, Erbakan Hoca, Gül ve ben, bir sonraki yıl doğum günümüzü beraber kutlama esprisi bile yapmıştık. Ama o günden sonra çok sular aktı. 28 Şubat geldi. Erbakan, Başbakanlığı bırakmak zorunda kaldı, siyasi yasaklı durumuna düştü. O zamanlar Erbakan Hoca'nın "gençler içinde en yakını" olan Gül, Hoca'yla yollarını ayırdı. "Doğum günü ekibi" olarak parçalandık.

"Doğum günü kardeşliği"nden mi bilemem, Gül gibi Erbakan Hoca'yı da hep severim.
Bu adamin kafasina saksi falanmi düstü?

Erbakan Hoca AK Parti'den aday olursa kesin meclise girer.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
jandarma isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla