Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.05.2007, 23:43
kutayre

kutayre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 1
57 Teşekkür 26 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız kutayre
Mesajı göster

kaldı ki o siyaset bölümüne bir yazı yazdım o siyaseti başarı ile yapan kişilerin kimsenin dikkatini çekmedi... belki çekti nefislere ağır geldi...üzerine düşmek istemediler...
paragrafın tamamını niçin almıyorsunuz... dikkatini çekmedi bölümüne kadar almaktasınız... Çünki devamındaki cümlelerden sıkılıyorsunuz...

Mesele anlaşılmamış... anlaşılır zannedilmiş...

anlasa idiniz siyaset propagandasına devam etmez idiniz... kaldı ki yine devam etmektesiniz.

dediğim gibi siyaset cazibesine takılan kişileri bu cazibeden almak zordur. Çünki tüm kurtuluşu siyasette görürler. Diğer kurtuluş şartları ve çalışmaları siyaset olmadan olmaz bazı kişilere göre. en ehemm siyasettir. siyaset halledilse her şey halledilir...

hala diyorum ki biz kendimizi düzeltmezsek idarecilerimizin düzelmesini beklemek bizim adımıza bir ahmaklıktır... Nasıl isek öyle yönetileceğiz...

kendimizi düzeltmedikçe bir şey değişmeyecek...

değişmeyecek...

oturup ben neyin kavgasını kimler için güdüyorum demedikçe...

kendimizi sorgulamadıkça...

davranışlarımıza çeki düzen vermedikçe...

nefsimizi ıslah etmedikçe...

nefsimizi ıslah etmeden başkasını ıslah etmeye çalıştıkça( şu an benim yaptığım gibi...)

düzelmeyecek hiç bir şey... düzelmeyecek...

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

(Kişisel Sayfam)

kutayre isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla