Tum uyelerin Dikkatine!!! Selam aleykum en delikanforumun en saygiya layik uyeleri.... (ya cok acaip yag cekmisim gibi olmus cumle , ama cidden icimden gelerek yazdim, yagci demeyin bozulurum ha ) neyse.. konumuza donuyorum insaAllah... :) aranizda Radyomuzun varligindan haberi olanlariniz mevcut... guzel eserler dinlerken, haftada bi gece dahi olsa, daha faydali yayin yaparak gecirmek niyetiyle,Cuma geceleri Yasin suresi ve bi kac kisa sure ve dualar yayinliyoruz... Ozel mesajla haber vermek cok zor geldi bana dun ... o yuzden; "sizi de CUMA GECELERI RADYOMUZA BEKLERI"Z demek icin davet bolumunden hepinizi davet ediyoruz, buyrun gelin insaAllah... bide mumkunse, gelenlerin tercihlerine gore en uygun saati belirleyerek yayin yapmak istiyoruz... bazen biz yayin yaptiktan sonra geliniyo, yada gec kaliniyo ... eger bi saat belirlersek daha verimli oluruz insaAllah... tercih ettiginiz saatleri yazarsaniz ona gore bi plan yapariz insaAllah... gelecek olan ilk Cuma gecesi http://gulemanet.blogcu.com/ da gorusmek uzere insaAllah...
@ Yayin Persembe geceleriydi aslinda, ama o gece cogu kisinin farkli isleri oldugu icin, yayini CUMA gununun aksamina aldik... 
__________________ Ben beni birakirsam,SENI birakirsam, SEN beni birakma YA RABB!!!!
Konu HASGIZ tarafından (15.06.2007 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Baslik degistirildi...
|